Populær

Gamla Sauvignon Blanc Goland Heights Winery

139,00 DKK

Gamla Sauvignon Blanc kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har de stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

Vinen er produceret af 100 % Sauvignon Blanc-druer, der er dyrket i Galilæa området. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Det er en elegant hvidvin med en flot lys farve og delikat duft af passionsfrugt, guava og citrusfrugter. Frisk og mellemfyldig frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og let drikkelige hvidvin er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ, pastaretter, asparges samt salater. Den bør serveres afkølet og kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

 

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin". I “Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste israelske winery”. Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog det prestigefulde Grand Trophy. Sidst men ikke mindst vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien “New World Winery of the Year”. Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

1 kasse indeholder 6 flasker. 75 cl - 13,5 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk