Populær

VIGNOBLE DAUNY SANCERRE BLANC - TERRES BLANCHES

169,00 DKK

Denne økologiske vin kommer fra kalkstens plateauet kaldet "Terres blanches". Det er en tør og sprød hvidvin, med blomstret aroma, der på fineste vis demonstrere, hvorfor Sancerre er så eftertragtet for hvidvinene, fremstillet på Sauvignon Blanc druen. Hvide blomster, grapefrugt, forfriskende mineralsk, med frugtig fylde, som modne pærer og annanas. Vidunderlig fin og sprød eftersmag, med en befriende syre. God mineralitet, men alligevel fyldig. En skøn moden vin med lang fyldig eftersmag. Anbefales til fisk, skaldyr, lyst kød og ost (især gedeost)

VIGNOBLE DAUNY SANCERRE BLANC - TERRES BLANCHES 2022

Familien Dauny har lavet vin i Sancerre siden 1683. Christian & Nicole Dauny og sønnerne Benoit og Thibaut er 12. og 13. generation. De har drevet Domaine Dauny økologisk siden 1964. Deres held, forspring og styrke er at deres 16 ha ligger syd-østvendt på Sancerres mest eftertragtede bakke: Champtin.

Når koldklima Sauvignon Blanc lykkedes på Sancerres øverste lerskåninger Terres Blanches, så udtrykker Sancerre ud over frisk grapefrugt en bredskuldret maskulinitet, fylde og fasthed. Domaine Dauny’s Terres Blanches er mineralsk, skøn og allerede modnet, så du ikke behøver lagre den. 

En kasse indeholder 6 flasker. 13 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk