Populær

Bio-Weingut Geyerhof Grüner Veltliner Stockwerk Kremstal DAC 2019

129,00 DKK

Bio-Weingut Geyerhof hører hjemme i Kremstal, hvor husets marker ligger i umiddelbar nærhed af ejendommen i Oberfucha, grænsende op til Wachau. Til trods for at vinmager og ejer Ilse Maiers ego er meget lille, så er der efterhånden mange, der har fået øjnene op for denne fremragende producent, bl.a. gennem gentagne kåringer af Geyerhofs tørre hvidvine som årets bedste i Østrigs anerkendte vinguide, A'la Carte.

Geyerhof har været økologisk i snart 30 år og årtiers erfaring har givet uvurderlig viden om markernes egenart, hvilket i vinene oversættes med stor sikkerhed og mark-typicitet. Stockwerk er tør, pivren og læskende Grüner Veltliner, der med beherskede 12,5 % alkohol er en nydelse at drikke. Druerne stammer fra yngre stokke fra husets marker i omegnen af Oberfucha, der høstes medio oktober. Til trods for den sene høst er dette en elegantier med slank frugt, urtede elementer og et strejf af friskkværnet peber.

Nyd vinen til koldrøget laks, asparges, til de lettere forretter eller en ung, frisk gedeost eller en salat med varm ditto.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.  12,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk