RL SEALES BARBADOS RUM 10 ÅR

519,00 DKK

Der er 4 destillerier på Barbados, som alle laver en speciel romstil, som kaldes ”Barbados stil.” Den kraftige og aromatiske rom laves på pot still destillationskedler, som vi kender fra whiskyverden. Den blide og afrundede rom laves på mere moderne kolonne destillationsanlæg. Begge typer rom indgår i den traditionelle Barbados rom blanding.

Foursquare Destilleriet lægger desuden meget stor vægt på at være miljøvenligt og hele destilleriet er lavet af et italiensk ingeniørfirma (Green Engineering) i 1996. Alle organiske affaldsprodukter bliver renset og genbrugt som gødning på sukkerrørsmarkerne. Selv det co2 som dannes ved gæringsprocessen opsamles og renses, så det kan bruges i øl eller sodavandsproduktion.

Duften er særdeles nøddeagtig med en fuld, blød og afrundet med hints af figen og blomsterkrydderier. En lækker smag af nøddecream med svag vanilje og tørret frugt. Eftersmagen har en

formidabel finish med hints af ristede mandler, kanel og toffee. En yderst elegant rum. Blandingen fremmer noter af noget særligt for Barbados - nemlig kokos.

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.  46 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk