Populær

BODEGAS PINEA 17 Crianza Ribera del Duero

399,00 DKK

BODEGAS PINEA 17 Ribera del Duero Crianza 2020  * Stjerneregn af flotte anmeldelser * En gigantisk rødvin med masser af intense smagsindtryk.

Denne outstanding Ribera 17 By Pinea er virkelig potent og smagfuld med en kraftig karakter. Vinen fremstår mørk i glasset med en dyb og nærmest uigennemsigtig kirsebærrød farve med blommemørk bund. Næsen pirres straks af en flot bouquet af røde bær, såsom jordbær og mørke frugter (brombær, blåbær og mørke blommer). Vinen er cremet, lækker og blød. Som modstykke til de frugtige noter står et hint af elegante noter fra egefade samt strejf af krydderi, vanilje, chokolade og ristede noter.

Vinen er en moderne klassiker fra den verdenskendte producent, Isaac Fernandez, som er oplært hos Vega Sicilia. Pinea - dette anerkendte vinhus er beliggende på den tørre højslette i regionen Ribera De Duero, hvorfra nogle af de absolut fineste vine i verden produceres.

Pinea 17 anbefales til oksekød, lam eller både faste og bløde oste. Det er en fremragende rødvin, som du bør unde dig selv at smage.

Serveringstemperatur ved 15-16 grader

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. med 15 % Alkohol


Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk