Populær

Lievland Cabernet Sauvignon

129,00 DKK

Lievland betyder direkte oversat ”Elsk landet”. Vingården blev for 20-25 år siden betragtet som en af de absolut bedste i Sydafrika, men gården fik nye ejere og det hele kom til at falde hen. For ca. 6 år siden købte Jose Conde gården sammen med Tyrrel Myrboroug. Jose Conde driver i forvejen Stark Conde vingården, som er kåret til Sydafrikas bedste. Her laver han ligeledes en Cabernet Sauvignon, der flere gange er kåret til Sydafrikas bedste Cabernet.

Målet med købet af denne vingård, var og er at restaurere den tilbage til fordums storhed. Og man må sige, at de er startet godt, det her er en fremragende vin.

Vinen laves på 86 % Cabernet Sauvignon, 8 % Cinsault og 6 % Shiraz.

* Reverse Winesnop anmeldte vinen og kaldte den for ”out of this world” *

Tim Atkins, der er Master of wine, tildeler vinen 91 point og kalder den for en af Sydafrikas bedste køb

”Den mørke farve i glasset bliver understreget af en fyldig duft med mange mørke frugtnoter, der igen bakkes op af noter af cedertræ og vanilje. Smagen indeholder intense frugtnoter af mørke bær samt hints af hvid peber og lakrids.”

Server vinen i store glas ved 16-18 grader. Vinen bør ledsages af fyldige retter, her er vildt okse og lam det optimale match. Krydrede retter vil også gå godt til vinen.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk