Populær

Riesling, Auslese, Brauneberger Juffer Sonnenuhr Weingut Max Ferd. Richter 2022

349,00 DKK

* 96 point Robert Parker - "MOUTH-WATERING AND JUICY" * En fremragende Riesling * Elegant, saftig og lokkende aroma af modne stenfrugter, grapefrugt, citron og skifer. Frodig og delikat med en krystallinsk og saltholdig syre. Enormt læskende og saftig, vidunderlig intens. Anbefales til kraftige oste, svagt søde desserter og søde desserter.

Sommertørken 2022 var et alvorligt problem overalt i Mosel, især for yngre vinstokke, som led mest og stoppede fotosyntesen. Mange af dem blev slet ikke plukket, selv hele parceller eller vinmarker blev kasseret.

Da de fleste af vinmarkerne hos Max Ferdinand Richter er 50 år gamle eller ældre, er domainet et af de heldigere i Mosel. Rodsystemet er dybt nok til at finde vand og næringsstoffer, selv i truende situationer som i sommeren 2022. På grund af nedbøren i slutningen af ​​august og begyndelsen af ​​september steg sukkerniveauet lige så hurtigt, som surhedsniveauet faldt. Timing var essentielt med fokus på domainets klassiske, lette og frugtdrevne Kabinett- og Spätlese-vine.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 7 % Alkohol.
 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk