Populær

Domenico Fraccaroli Valpolicella Ripasso 2014

169,00 DKK

Druesammensætningen i Domenico Fraccarolis Valpolicella Ripasso er 70 % Corvine, 20 % Rondinella og 10 % Molinara. Efter afstilkningen gærer vinen i 8 dage. Herefter lagrer vinen frem til januar. Vinen refermenterer på skindet fra amaroneproduktionen i 4 dage. Modning i fransk eg i 12 mdr. og yderligere 8 mdr. i flaske inden frigivelse. Vinen er fyldig, blød og meget smagfuld. Silkeagtig i stilen med noter af røde bær/frugt og kaffe. Vinen har en skøn lang og vedholdende finish.

Domenico Fraccaroli Valpolicella Ripasso 2014.

I Lavagno, den østlige del af valpolicella tæt på Mezzane ligger det, man kan kalde et rigtigt vinslot. Det er ligesom at køre ind på et fransk vinslot. Her er bare hyggeligere. Luca Fraccaroli - en ung vinmager på 32 år - fremstiller delikate, harmoniske og yderst velsmagende vine. Luca er meget passioneret. For ham gælder det ikke om at fremstille de kraftigste vine. Det er velsmag, balance og harmoni.

Druesammensætningen er 70 % Corvine, 20 % Rondinella og 10 % Molinara.

Efter afstilkningen gærer vinen i 8 dage. Herefter lagrer vinen frem til januar. Vinen refermenterer på skindet fra amaroneproduktionen i 4 dage. Modning i fransk eg i 12 mdr. og yderligere 8 mdr. i flaske inden frigivelse.

Vinen er fyldig, blød og meget smagfuld. Silkeagtig i stilen med noter af røde bær/frugt og kaffe. Vinen har en skøn lang og vedholdende finish.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk