Populær

Campo Reale Amarone 2013

269,00 DKK

Campo Reale er grundlagt af Mario Lavarini, og er beliggende i Classico distriktet i Valpolicella. Hans Amarone er produceret af de bedste druer af typerne Corvina , Corvinone og Rondinella. Farven er rubinrød med granat nuancer. Duften er varm og utrolig kompleks med aromaer af Valpolicella, kirsebær, tørret frugt, marmelade og krydderier. Det er en Amarone med dybde, blød og velstruktureret med en unik elegance og balance.

Efter høsten placeres druerne i små kasser, og tørres i 3-4 måneder. I denne periode mister druerne omkring 40 % af deres oprindelige vægt, men som efterfølgende bidrager til vinens koncentrerede og komplekse struktur. Efter gæring ved kontrolleret temperatur, lagres den i små egetræsfade i 26 måneder.

Farven er rubinrød med granat nuancer . Duften er varm og utrolig kompleks med aromaer af Valpolicella, kirsebær, tørret frugt, marmelade og krydderier. Perfekt til de kraftige simreretter, rødt kød og vildt. Den bør åbnes cirka én time før servering, ved en temperatur på cirka 18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. - 16 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk