Populær

DOMAINE KIENTZLER RIESLING GRAND CRU KIRCHBERG 2018

299,00 DKK

Kirchberg er den højeste beliggende vingård i landsbyen Ribeauville, der ligger tættest på skoven, hvor den kølige brise driver ned fra eftermiddagen og hele aftenen. Fra dette højere og køligere sted er denne vin en af de mest friske og ranke Riesling i Alsace. Kientzler -bedriften er meget tæt på skoven og ligger også ret højt på skråningen. Riesling Grand Cru Kirchberg de Ribeauvillé 2018 er stadig temmelig ung og viser en fremtrædende svovlnote i duften på dette tidlige stadium.

Den er fyldig, frisk og mineralsk, med moden frugt og en god balance. Det er en struktureret vin med et stort lagringspotentiale. Som altid hos Kientzler gennemgår vinen ikke malolaktisk gæring. Tilsætningen af ​​svovl er omkring 90 milligram, så du skal have tålmodighed med denne vin. Kientzler-familien har dyrket vinfremstilling i Ribeauvillé i fem generationer og har givet domænet videre fra far til søn. Domænet er et af de mest velrenommerede domæner i regionen.

Vingården strækker sig over 14 hektar, herunder landsbyerne Ribeauvillé, Bergheim, Hunawihr og Riquewihr og er stort set beplantet med gamle vinstokke, samt en ny bestand udvalgt blandt de mest robuste ældre eksemplarer. I 2009 overlod André Kientzler tøjlerne i dette domæne til sine to sønner, Thierry og Eric, der fortsat producerer en bemærkelsesværdig samling af vine.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 13,5 % Alkohol

 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk