Populær

Pessac-Leognan - Château La Garde Blanc 2016

295,00 DKK

Pessac-Leognan - Château La Garde Blanc er noget af det bedste hvidvin vi har smagt. En fantastisk smagfuld hvid Bordeaux vin. En ren og klar farve med et grønligt skær. I den komplekse bouquet findes svage nuancer af citrusfrugt, grapefrugt og citron som med alderen udvikler sig til en passionsfrugt lignende duft. Smagen er tør og elegant og har Sauvignon Blanc druens aller bedste egenskaber. Rigtig god og fyldig med en vidunderlig eftersmag. * Robert Parker: 90-93 point – James Suckling: 92-93 point *

Pessac-Leognan - Château La Garde Blanc 2016

Château La Garde ligger på det højeste plateau i Pessac-Lèognan og med så fine naboer som Château Smith Lafitte, Château De Fieuzal og Château. La Tour Martillac. Château La Garde består af 52 ha. vinmarker, hvoraf kun 2 ha. er beplantet med grønne druer, der giver et årligt høstudbytte på cirka 11.000 flasker. Høsten foregår manuelt og inden presningen af druerne, sorteres de omhyggeligt en ekstra gang. Drueskindet forbliver sammen med mosten under gæringen for at opnå maksimal ekstrakt. Efter endt gæring lagrer vinen i 10-12 måneder på små træfade, hvoraf 25 % er nye fade.

Château La Garde har en ren og klar farve med et grønligt skær. I den komplekse bouquet findes nuancer af citrusfrugt, grapefrugt og citron som med alderen udvikler sig til en passionsfrugt lignende duft. Smagen er tør og elegant og har Sauvignon Blanc druens aller bedste egenskaber. Rigtig god og fyldig med en vidunderlig eftersmag. Noget af det bedste hvidvin fra Bordeaux vi har smagt længe.

Druesammensætningen er 76 % Sauvignon blanc, 14 % Sémillon, 10 % Sauvignon gris.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk