Populær

Castello Banfi Poggio alle Mura di Montalcino D.O.C.G. 2012

195,00 DKK

Poggio alle Mura di Montalcino er produceret af 100 % Sangiovese druer. Men det er ikke helt almindelige druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan". Vinen har lagret i 12 md. på franske fade og derefter har vinen lagret på flaske. Dette har resulteret i en utrolig elegant vin med en frisk og frugtig duft af kirsebær og brombær med et strejf af lakrids, tobak og nødder. Fyldig, blød og afrundet smag samt en lang og behagelig eftersmag.

Castello Banfi Poggio alle Mura Rosso di Montalcino D.O.C. 2012

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel! Castello Banfi er en pioner inden for forskning og udvikling af cloner - og de har, som den eneste vingård i Italien, seks cloner registreret.

Denne vin er produceret af 100 % Sangiovese druer, der er dyrket på Castello Banfis vinmarker i Montalcino området i Italien. Men det er ikke helt almindelige Sangiovese druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er igennem 20 år specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan"; i 1982 startede man med at udvælge cloner, i 1992 plantede man de første cloner rundt om Castello Banfi og i 1997 høstede man den første årgang.

Vinen har været lagret i 12 måneder på franske egetræsfade og derefter har vinen lagret på flasken inden frigivelsen.

Dette har resulteret i en utrolig elegant vin med intens rubinrød farve samt en frisk og frugtig duft af kirsebær og brombær med et strejf af lakrids, tobak og hasselnødder. Det er en fyldig vin med blød og afrundet smag samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til kalvekød, rødt kød, pasta og vildt samt diverse oste.

Vinen er særdeles velegnet til henlægning, men kan også med velbehag drikkes nu. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk