Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Toscana er sammen med Piemonte de to vigtigste vinregioner i Italien. Regionens stolthed er Sangiovese druen, som yder sit bedste i Toscana. Sangiovese er den mest plantede druesort i hele Italien, hvilket betyder at kvaliteten går fra ”tvivlsom” til verdensklasse. Der opnås kun jævne vine på Sangiovese, hvis udbyttet er for højt eller klimaet er for koldt, men i Toscana er klimaet ideelt og producenterne er fokuseret på kvalitet frem for kvantitet. Toscana står for den tredjestørste produktion af DOC/DOCG vine i Italien. 

Toscana har hele syv DOCG'er, deriblandt Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano, som er tre af de mest kendte vinregioner i Italien. Alle syv DOCG'er laver vin i topklasse, men også flere af de i alt 29 DOC'er laver fremragende vine. 

Som noget ganske usædvanligt, er nogle af Toscanas bedste vine klassificeret som IGT. Det er de såkaldte Supertoscanere. De betragtes i dag som kultvine og priserne er derfor fulgt med op i det høje leje. I 1970'erne opstod begrebet Supertoscansk vin, som er vine der alle er deklassificeret, da de ikke lever op til de lokale vinkrav givet for Toscana. Vinene er ofte lavet på alt andet end lokale sorter og ligger derfor smagsmæssigt også langt fra de traditionalle Toscanske vine. Der er ofte benyttet Bordeaux sorter som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot, i stedet for klassisk Sangiovese og andre tilladte sorter. Det er sjældent at Supertoscansk fremgår af flaskens etikette. Hvis ikke kan de som regel altid spottes på prisen. De koster typisk 10 gange mere end en traditionel toscansk IGT vin, og ligger derfor mindst i samme prisleje som en DOCG.

Sorter resultater:

Evoluzione 2 di tre er produceret af druerne Sangiovese (50 %), Cabernet Sauvignon (35 %) og Syrah (15 %), der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Det er en unik og meget innovativ vin, da den ikke bare er produceret af et blend af tre forskellige druetyper, men også af druer fra forskellige årgange. Det er kun de allerbedste druer, der er udvalgt til denne vin - og alle druer og årgange er vinificeret hver for sig.

149,00 DKK 195,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Banfi Evoluzione 3 di tre er produceret af druerne Sangiovese (50 %), Cabernet Sauvignon (40 %) og Syrah (10 %), der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Det er en unik og meget innovativ vin, da den ikke bare er produceret af et blend af tre forskellige druetyper, men også af druer fra forskellige årgange. Det er kun de allerbedste druer, der er udvalgt til denne vin - og alle druer og årgange er vinificeret hver for sig.

Sangiovese fra 2000 (35 %) og 1998 (15 %) – denne blanding af ældre Sangiovese fra egetræsfade og nyere Sangiovese fra ståltanke giver vinen en fantastisk friskhed. Cabernet Sauvignon fra 2015 giver vinen saftighed og et elegant strejf af sødme. Syrah fra 2016, der har været lagret dels på træ og dels på stål, gør vinen blød og let krydret.

Det færdige blend har til sidst lagret 8 måneder på ståltanke inden tapningen i december 2017. Resultatet er denne fantastiske Banfi Evoluzione, som er helt unik og uforlignelig. Det er en aristokratisk og utrolig kompleks rødvin med intens, lys rubinrød farve, delikat og varm duft af chokolade, læder, marmelade og modne kirsebær, fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag med finesse og dybde, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til vildt, okse- og kalvekød, gryderetter, simremad og kraftige oste. Denne elegante og velafbalancerede vin er yderst harmonisk og kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et meget godt henlægningspotentiale. 

* Castello Banfi blev udnævnt til ”Best Winery of the Year” ved Vinitaly 2017 *

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi er 12 gange blevet kåret til “Bedste italienske vineri” ved Vinitaly. Vinen er produceret af druerne Sangiovese (50%), Cabernet Sauvignon (40%) og Syrah (10%), der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Det er en unik og meget innovativ vin, da den ikke bare er produceret af et blend af tre forskellige druetyper, men også af druer fra forskellige årgange. Det er kun de allerbedste druer, der er udvalgt til denne vin - og alle druer og årgange er vinificeret hver for sig.

Sangiovese fra 2000 (35%) og 1998 (15%) – denne blanding af ældre Sangiovese fra egetræsfade og nyere Sangiovese fra ståltanke giver vinen en fantastisk friskhed. Cabernet Sauvignon fra 2015 giver vinen saftighed og et elegant strejf af sødme. Syrah fra 2016, der har været lagret dels på træ og dels på stål, gør vinen blød og let krydret.

Det færdige blend har til sidst lagret 8 måneder på ståltanke inden tapningen i december 2017. Resultatet er denne fantastiske Banfi Evoluzione, som er helt unik og uforlignelig.

Det er en aristokratisk og utrolig kompleks rødvin med intens, lys rubinrød farve, delikat og varm duft af chokolade, læder, marmelade og modne kirsebær, fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag med finesse og dybde, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til vildt, okse- og kalvekød, gryderetter, simremad og kraftige oste. Denne elegante og velafbalancerede vin er yderst harmonisk og kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et meget godt henlægningspotentiale. 

* Castello Banfi blev udnævnt til ”Best Winery of the Year” ved Vinitaly 2017 *

395,00 DKK

Excelsus er produceret af 60 % Merlot og 40 % Cabernet Sauvignon druer. Denne vin, som er Castello Banfis “flagskib”, har lagret i alt 20 måneder på egetræsfade (først har Merlot og Cabernet Sauvignon druerne været lagret hver for sig og efter 12 måneder er de blevet blandet og har så været lagret de sidste 8 måneder som blend). Derefter har vinen lagret minimum 1 år på flasken inden den er blevet frigivet. Det er en harmonisk og elegant vin med intens rød farve, fyldig og meget frugtig duft med noter af solbær, kirsebær og krydderier, rund og fyldig frugtsmag med et strejf af egetræ, modne tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. 

 

550,00 DKK 595,00 DKK (spar 45,00 DKK)

Poggio alle Mura di Montalcino er produceret af 100 % Sangiovese druer. Men det er ikke helt almindelige druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan". Vinen har lagret i 12 md. på franske fade og derefter har vinen lagret på flaske. Dette har resulteret i en utrolig elegant vin med en frisk og frugtig duft af kirsebær og brombær med et strejf af lakrids, tobak og nødder. Fyldig, blød og afrundet smag samt en lang og behagelig eftersmag.

195,00 DKK 225,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Poggio alle Mura di Montalcino er produceret af 100 % Sangiovese druer. Men det er ikke helt almindelige druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan". Vinen har lagret i 12 md. på franske fade og derefter har vinen lagret på flaske. Dette har resulteret i en utrolig elegant vin med en frisk og frugtig duft af kirsebær og brombær med et strejf af lakrids, tobak og nødder. Fyldig, blød og afrundet smag samt en lang og behagelig eftersmag.

195,00 DKK 225,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Belnero er hovedsageligt produceret af Sangiovese tilsat en lille procentdel Cabernet Sauvignon og Merlot druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana.Denne flotte rødvin har været lagret 14 måneder på franske egetræsfade (30 % nye).

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Banfi Cum Laude er produceret af 30 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 25 % Sangiovese og 15 % Syrah. Druerne har lagret 6 måneder på egetræsfade hver for sig, derefter er vinen blandet og har lagret yderligere 6 måneder på egetræsfade for derefter at blive tappet på flaske, hvor vinen lagrer minimum 6 måneder. Det er en vin med en kompleks duft af kirsebær, blommer, og lakrids, med et strejf af sorte oliven og tobak. Det er en utrolig fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Centine  kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel. Vinen er produceret af Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino, og den har været lagret kortvarigt på små egetræsfade. -

89,95 DKK 99,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Le Pupille Saffredi 25 er en elegant vin med tæthed og en god fylde, som straks viser sig i glasset. I duften er der noter af røde frugter, ribs og brombær, og en krydrede aroma af nelliker, kanel samt en svag duft af vanille. I smagen er den rund og fløjlsagtig med fremragende styrke og afbalancerede tanniner. Den lange og vedholdenhed smag gør det muligt at nyde alle aromaerne i vinen. Druesammensætningen er Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Perfekt til alle former for rødt kød, fuglevildt, pastaretter og kylling.

599,00 DKK

* ITALIENSK KLASSE VIN * Le Pupille Poggio Valente er pragt eksemplar af en top vin fra Toscana. Der findes utallige gode producenter i Toscana, men teamet hos Elisabetta Geppetti, kan bare lige lidt ekstra i forhold til andre gode producenter, og du vil i denne vin opleve mere personlighed og karakter end i nogen anden vin. Smagen er intens af overmodne bær, lakrids, krydderier, mokka og chokolade. Det er en vin i perfekt harmoni og Sangiovese på højeste niveau.

199,95 DKK 269,95 DKK (spar 70,00 DKK)

I Le Pupille Di Scansano oplever du en super spændende aroma af fed moden frugt, elegante urter og violer og slutter af med et strejf af koncentreret sød balsamico. Smagen er tilsvarende duften og du vil opleve noget af den flotteste frugt med bløde kanter og saftige bærprægede eftersmage som holder pænt længe. Et brag af velstruktureret italiensk Morellino Di Scansano fra Fattoria Le Pupille i Maremma,Toscana.

99,00 DKK 129,95 DKK (spar 30,95 DKK)

* Toscana blend som får munden til at løbe i vand * Le Pupille Pelofino åbner sig meget hurtigt i glasset, med masser af frisk frugt, mokka, milde krydderier, roser og en anelse chokolade. Efter lidt tid i glasset fanger dine sanser den flotte rene kirsebærfrugt, som bare vokser sig større. I munden vælter det rundt med masser af røde bær, friske urter og masser af varme. Frugten er overraskende lækker og charmerende med masser af modenhed og struktur.

99,00 DKK 129,95 DKK (spar 30,95 DKK)

Fornacina Brunello. Denne helt specielle Brunello Riserva produceres udelukkende af de bedste druer fra ejendommens bedste parceller i Castelnuovo dell´ Abate, og udelukkende i årgange, som kan betegnes som top år for regionens vine.

399,00 DKK 475,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Brunello er dyrt, og ofte for dyrt. Men der findes undtagelser. Fornacinas Brunello Montalcino er en af disse undtagelser, hvor du virkelig får "value for money" En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) med en fadlagring på 24 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 24 måneder. Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

350,00 DKK

Rosso di Montalcino betragtes af mange som en "lille Brunello", og det er med god grund, når talen falder på Fornacina. Vinen er udelukkende produceret på Brunello (Sangiovese). Efter gæringen har vinen tilbragt 12 måneder på egefade. Farven er dybrød og brilliant. Duften er vinøs, intens med lækker frugttoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner. Anbefales til krydrede og kraftige kødretter, lammekølle med masser af hvidløg, eller en god krydret sammenkogt ret.

189,00 DKK

 * Robert Parker 97 point * " The wine is beautifully abundant and fragrant in the most exuberant and expressive manner". Brunello di Montalcino Il Poggione  er en Brunello fra én af områdets klassiske top producenter. Sangiovese druen giver her en stor åben bouquet med noter af sorte kirsebær, blommer og en anelse krydderi fra den lange fadlagring. Smagen er afstemt, hvor den intense frugt suppleres fint af blød, moden tannin og en lang fyldig eftersmag. En oplagt ledsager til kalve- og lammekød – gerne grillet. 

Sangiovese Grosso druerne høstes fra ejendommens egne marker, fra mere end 20 år gamle vinstokke. Vinen gæres ved kontrolleret temperatur i 15 dage, inden den overføres til egetræsfade. Il Poggione bruger store fade på mellem 30 og 50 hektoliter for at skabe den bedste balance mellem fad og frugt. Vinen lagres i 3 år på fade inden aftapning. Dette er den helt klassiske lagringsmetode til Brunello. Il Poggione Brunello di Montalcino er klar til at blive drukket, når den frigives til salg, men har også et stort udviklingspotentiale under de rette omstændigheder.
349,00 DKK 389,00 DKK (spar 40,00 DKK)

La Colombina er en diminutiv vingård i det sydlige Toscanas Montalcino-distrikt, hvor familien Caselli ejer 3 hektar vinmarker omkring Castelnuovo dell`Abate. Her er de naboer til bl.a. Ciacci Piccolomino og Uccelliera i Brunello-zonens feterede syd-østlige del. La Colombina Brunello di Montalcino smager pragtfuldt, og er i prisklassen et af de bedre køb.

295,00 DKK 325,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Brunello Di Montalcino 2011 DOCG Patrizia Cencioni. Top årgang fra Montalcino. Patrizia opnåede 3 glas i Gambero Rosso i 1997, og siden dengang har hun været én af de producenter, som man holder godt øje med.

299,00 DKK

Brizio Brunello di Montalcino er en intens og elegant rødvin, med en intens bouquet/aroma af modne røde frugter med en elegant antydning af krydderi. Smagen er afbalanceret, med god syre, der giver vitalitet og friskhed til en meget elegant og kompleks vin, med rigeligt med bløde tanniner. Den har antydninger af krydderier (sort peber) med en lang og behagelig eftersmag. Vinen er et perfekt match til vildt, ost og forskellige typer af rødt kød.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Brizio Rosso di Montalcino er en frugtagtig, frisk og elegant rødvin. Den har en dejlig blomsteragtig bouquet med noter af modne røde frugter og bær. Smagen er afbalanceret, frisk og med en god integreret og afbalanceret syrlighed og modne tanniner. Eftersmagen er lang og dvælende med smag efter mere. Vinen er fremragende til pastaretter, traditionelt italiensk pålæg og forskellige former for rødt kød.

159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Tenuta Meraviglia Bolgheri Rosso Dievole er fremstillet på 70 % Cabernet Franc og 30 % Cabernet Sauvignon druer og er lagret i 12 måneder i store franske egetræsfade. Bouqueten domineres af modne frugter som brombær og kirsebær med lette urte nuancer. Denne meget elegante vin er velstruktureret og forfriskende i ganen med en vedvarende lang finish.

199,00 DKK 219,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Dievole Chianti Classico er vingårdens flagskib. Smagen har en fremragende mineralitet og syre med unge men elegante, velintegrerede tanniner. En dominans af røde frugter og kirsebær fuldender smagsoplevelsen sammen med en behagelig og vedholdende afslutning. Anbefales til pasta med traditionelle saucer, grillet kød, vildt og ost.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Badia a Passignano 2017 har en flot rubinrød farve. I næsen fornemmer man en aroma af rød frugt, kirsebær kombineret med intense, men alligevel delikate blomsternoter og hvid chokolade. Mundfylden er fyldig, livlig og afbalanceret med bløde, fløjlsagtige tanniner, der giver vinen elegance, stor karakter og fremragende vedvarende smag. Badia a Passignano Gran Selezione er produceret udelukkende på de fineste Sangiovese druer høstet fra sin vingård, der ligger i hjertet af regionen Chianti Classico. Regionen er blevet respekteret og værdsat for sin enestående vinproduktion siden år 1000. Vingårdene vokser ca. 300 meter over havets overflade på jord, der er rig på kalksten med en fin mængde ler. Vinen lagres i de historiske kældre under Badia Kloster i Passignano, der kan dateres tilbage til det 10. århundrede. Anbefales til diverse oste, vildt, krydrede retter og mørkt kød. 

369,00 DKK 389,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Altadonna Chianti Classico er et super godt glas Chianti, der hører til i toppen af de bedste vine, der produceres i regionen. Og så endda til en meget fair pris. Denne vin er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli under kyndig vejledning af deres far Stefano Chioccioli, som er en international kendt ønolog, med ansvaret for vinproduktion i flere lande. Han har produceret over 100 vine der har fået 3 glas i Gambero Rosso, 92-98 points vine i Wine Speectator, Wine Enthusiast, Wine Advokate, samt 100 points af Robert Parker.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* 98 Point af Luca Maroni * Governo All Uso er en af tidens bedste vinkøb i Italien. Denne vin er produceret efter en klassisk Toscansk metode. Hvis du er fan af de store vine fra Valpolicella, vil du elske denne lækre Governo. En levende vin med en dyb rød farve. Der er noter af modne kirsebær og skovbær. En perfekt vin hvis man ønsker masser af smag og en afstemt sødme.

69,95 DKK 128,95 DKK (spar 59,00 DKK)

Pèppoli Chianti Classico er rubinrød i farven. I aromaen har Pèppoli intense noter af rød frugt, kirsebær og jordbær, velafbalanceret med blomster undertoner. Delikate antydninger af krydderier, aromatiske urter og noter af lys ristning fuldender billedet. I munden er den levende og frisk med bløde tanniner og en finish, der bringer de aromatiske noter tilbage. Anbefales til fjerkræ, pastaretter og rødt kød. 100 % Sangiovese.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Villa Antinori er en flot rubinrød rødvin. Aromaen er kompleks med hint af vilde bær, blåbær og blommer sammen med antydninger af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje. Den er fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish. Druesammensætningen er Cabernet Sauvignon, Sangiovese og Merlot. Anbefales til milde oste, pastaretter, lyst kød, pizza og rødt/mørkt kød.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* 97 POINTS The Wine Advocate * Tignanello er en vin i fuld harmoni og balance. Den har en intens og lys, rubinrød farve med en aroma, hvor noter af modne røde, frugter og behagelige antydninger af friske brombær og vilde bær tager dig med til vinenes drømmeland. Delikate og perfekt integrerede aromaer af vanille og mørk chokolade med let krydrede indtryk kilder alle de rigtige steder. Vinen har en mundfylde med silkeagtige og raffinerede tanniner, en afbalanceret og intens smag med en lang, kompleks og vedvarende finish. Druesammensætningen er Cabernet Franc, Sangiovese og Cabernet Sauvignon.

795,00 DKK 819,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Villa Antinori Chianti Classico Riserva 2016 leverer en intens rubinrød farve i glasset. I næsen fornemmer man noter af moden rød frugt, vilde kirsebær og tørrede vilde blomster sammen med en krydret aroma af kanel og en behagelig balsamisk finish. På tungen er vinen afbalanceret, velsmagende og pulserende med en lang og vedvarende eftersmag, der bringer vinens rigelige krydrede aroma og smag tilbage. Ganske enkelt en fremragende Chianti Classico, som anbefales til diverse oste, vildt, krydrede retter og mørkt kød. 

209,00 DKK 229,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Flot, rubinrød farve i glasset med en aroma af kirsebær og marmelade sammen med noter af violer og anisette. Bløde og elegante tanniner balanceret med en behagelig friskhed og sprødhed. Anbefales til grøntsagsretter, milde oste, lyst og mørkt/rødt kød. 

99,00 DKK 109,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* 100 point fra både Robert Parker og James Suckling * Stærkt begrænset antal i denne super årgang. Solaia kombinerer sin intense frugt og varme, med en vidunderlig kompleksitet og mineralitet. Der er lag på lag af modne røde frugter og krydderier, og et dybt blomsterpræg føjer yderligere kompleksitet til vinen. Smagen er uovertruffen, fyldig, rund og let sødmefuld med flotte afrundede tanniner. Smagen er rig, blød og spændstig og munder ud i en flot og vedvarende eftersmag. Druesammensætningen er Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Sangiovese.

I 1971 fremstillede Antinori for første gang "supertoscaneren" Tignanello, overvejende af Sangiovese med et tilskud af Cabernet Sauvignon. I 1978 fulgte Solaia, "den solbeskinnede", der kommer fra en helt special 20 ha. stor parcel på Tenuta Tignanello. Her er det Cabernet Sauvignon, der er hoveddruen, og vinen måtte i lighed med Tignanello nøjes med betegnelsen IGT, på trods af at den rangerer blandt Italiens og verdens bedste vine, og anses for at være en af de mest indflydelsesrige vine i vindyrkningens historie Italien

2.495,00 DKK 2.995,00 DKK (spar 500,00 DKK)

Chianti DOCG Fiasco Paglia, endelig hjemkommet. 

Når nu det er lidt ”bøvlet” at komme til Italien, må Italien jo komme til os. En dejlig Chianti som vækker minder om Italien (Toscana). Vinen smager fremragende til italienske pølser og salami, til faste oste, diverse stege, lyst og rødt kød. Farven er flot rubinrød. Duften er fin med noter af frisk frugt. Smagen er harmonisk, rund og elegant. Åben vinen en lille time førend den skal nydes og serverer den ved en temperatur på små 18 grader. Druesammensætningen er Sangiovese 80 % og Canaiolo 20 %.

 

89,95 DKK 99,00 DKK (spar 9,05 DKK)

* Fremragende og smagfuld rødvin* Masser af dybde fra Cabernet Sauvignon, fedme fra Merlot og friske kirsebær fra Sangiovese. Chiappini Felciaino Bolgheri Rosso er helt igennem et klassisk glas Bolgheri med masser af dybde fra Cabernet Sauvignon, fedme fra Merlot og friske kirsebær fra Sangiovese. En virkelig lækker vin, som bare har det hele at byde på. Vinen er produceret traditionelt på Cabernet Sauvignon(50 %) samt Merlot(40 %) og Sangiovese(10 %). Den lagres i hele 12 måneder på franske egetræsfade. Vinen er dyrket økologisk.

Det færdige resultat er en vin med en intens rubinrød farve. Smagen er rig på frugt, der er pakket ind i en krydderiblanding med lakrids og solbærtoner. Det er en kompleks og stor vin, som har et godt lagringspotentiale. Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er velegnet til kødretter med kraftigt tilbehør som lam, kalv og vildt.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Chiappini Ferruggini Bolgheri Rosso har en virkelig intens aroma af modne solbær og en lille note af vanilje. Smagen er blød og cremet med noter af sort peber, kirsebær og solbær. Der er en fin balance mellem frugtsødme og tannin. Vinen er produceret på Sangiovese (50 %) samt Cabernet Sauvignon(30 %) og Syrah(20 %). Lagringen foregår kun delvist på egetræsfade, for at bevare så meget frugt som muligt. Fadene er alle af fransk eg. Vinen er dyrket økologisk.

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Det er en fremragende ledsager til traditionelle toscanske retter.

199,00 DKK

* Få flasker tilbage, 12 03 2021 = 17 flasker * Guado de’ Gemoli er absolut blandt de bedste vine, som produceres i hele Bolgheri regionen. Det er vin på 1. klasse. Vin når det er bedst, og når den rette lejlighed byder sig. Vinen er overvejende produceret på Cabernet Sauvignon(80 %) med en "rest" af Merlot og Cabernet Franc. I lagringsperioden ligger vinen 18 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 15 % er helt nye fade.

Resultatet er en af de bedste vine der produceres i Bolgheri. En vin med en imponerende dyb farve. Smagen er super koncentreret og kompleks men samtidig meget elegant. Vinen har en utrolig dybde med aromaer af solbær, kirsebær, chokolade, kaffe, vanilje, krydderier, lakrids, cedertræ og kanel. Elegance og power på en og samme tid. Det er de karakteristiske træk ved denne vin, som har et enormt lagringspotentiale. Afslutningen er vedhængende og blød. Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen bør serveres til kraftige kødretter, hvor tilbehøret ikke bliver for dominerende. Hæld gerne vinen på en karaffel min. 3 timer før servering.

599,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler