Populær

GRATTAMACCO BOLGHERI ROSSO SUPERIORE Podere Grattamacco 2019

829,00 DKK

* Robert Parker 97 points. "This is a complete and beautifully balanced wine that shows soft extraction and especially sweet tannins." * Wine Spectator 97 points. "Nummer 12 på Wine Spectators liste over bedste vine smagt i 2022" * Decanter 96 points. "Grattamacco shines for its signature leafy, Mediterranean forest aromas, with assertive kiwi peel, restrained cassis, bell pepper and chocolate flavours." *

Storladen Supertoscaner fra et af genrens mest eftertragtede områder - Bolgheri. 


Her får du en meget præcis vin med en klar og koncentreret duft, hvor noterne af solbær og middelhavskrydderier smelter flot sammen i et skønt og harmonisk udtryk. Smagen er fokuseret med noter af moden, sort frugt og balancen mellem frugtsyre og tannin er både flot og intens. Den udgør en rygrad som gerne bider skeer med en stor saftig bøf, og som garanterer en flot udvikling i din vinkælder. 

I eftersmagen er der stor koncentration med mineralitet og frugt, der vidner om en vin på højt niveau. 
Superiore er topvinen fra Podere Grattamacco. Den er produceret fra en vinmark på bare 10 hektar, som er beplantet med 65 % Cabernet Sauvignon, 20 % Merlot og 15 % Sangiovese. Marken er beliggende i 100 meters højde med en meget kalkholdig jordbund. Her er det middelhavsklima som regerer, hvor de varme dage får modspil af kølende briser fra havet. Det hjælper druerne med at opnå en god og lang vækstsæson. 
I marken høstes druerne manuelt, for at sikre at kun de bedste klaser finder vej til vineriet. Vinen er lagret 18 måneder på delvist nye egetræsfade på 225 liter. 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk