Populær

CASTELLO BANFI STIL NOVO GOVERNO ALL’USO TOSCANO 2020

149,00 DKK

Utrolig flot rødvin med intens dybrød farve og delikat duft af krydderier, tobak og kaffe samt noter af brombær marmelade. Fyldig, men samtidig blød og behagelig frugtsmag med et strejf af vanilje, et velafbalanceret tanninindhold samt en lang og harmonisk eftersmag.

Stil novo (=ny stil) er resultatet af Governo all’Uso Toscana metoden, som er en toscansk teknik fra det 14. århundrede, hvor anden-gæringen af vinen foregår på delvist tørrede druer.

Helt konkret er 70 % af druerne til denne vin høstet i slutningen af september og har gæret 2-3 uger på ståltanke. De resterende 30 % af druerne tørrer på vinstokkene indtil slutningen af oktober, hvor de høstes. Herefter blandes de med den vin, der blev høstet først, og anden-gæringen, som varer 3-4 uger, begynder.

Vinen er produceret af Sangiovese druer, og 20% af den færdige vin har været lagret på egetræsfade. Det er en utrolig flot vin med meget intens rubinrød farve og en delikat frugtduft med noter af marmelade og blomster.

Blød og rund smag af modne frugter, velintegrerede tanniner samt en saftig, lang og behagelig eftersmag med masser af frugt. Governo all’Uso Toscano fra Banfi er udtryk for en ny måde at definere vin på. Det er en ældgammel teknik, som giverdynamiske og friske vine med en helt unik stil.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk