Populær

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon - Maule Valley

59,95 DKK

* Et fantastisk glas rødvin til prisen * Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører at det er skønheden indeni der tæller. VIEJO FEO Cabernet Sauvignon er intens, har karakter og identitet. Farven er intens rød. I næsen afsløres aromaer af bær, blommer, vanilje, og sort peber. I ganen er vinen silkeblød med runde og komplekse tanniner samt en god karakter.

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon - Maule Valley

Den fremragende struktur understreger en vedholdende og rig afslutning. Den er meget frugtagtig og let at drikke. Vinen kan nydes såvel alene eller sammen med oksekød, kylling, svinekød, pasta eller ost.

I hverdagen er den vores helt egen favorit vin i Greve Vin kompagni, blød og lækker med en lang eftersmag. Et godt tilbud på en dejlig rødvin fra Chile.

En kasse indeholder 12 flasker. 75 cl. 13,5 % Alkohol.

Maule Valley, der ligger 260 km syd for Santiago - Chiles hovedstad, er en region med voksende vin-produktion, der daterer sig helt tilbage til den spanske kolonitid. I dag er der omkring 25.700 hektarer dyrkede vinstokke, opdelt i 9.000 hektarer med hvide druer og 16.000 med røde druer.

Der er forskellige under zoner i Maule Valley. Denne vin kommer fra deres egen vingård - "Fundo Lagares del Maule", der ligger i Villa Alegre, som er et koldere område nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer.

Når du køber din vin i Greve Vinkompagni, er der altid fuld returret på uåbnede flasker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk