Populær

Pol Roger Champagne, Cuvée Rich, Demi-Sec

449,00 DKK
Pol Roger’s Rich placerer sig mellem sec og demi-sec, dvs. tør til halvtør. Der er tilføjet en ekstra dosage af vin og sukker, for at opnå et sukker indhold på 35 g pr. liter. En almindelig brut indeholder maksimum 15 g sukker pr. liter. Denne lette sødme er i en dejlig balance med en naturlig frisk syre, som gør den ideel til dessert og til kransekagen nytårsaften. Blending af en Cuvée
Formålet med at blande (blending) er at opnå en perfekt, harmonisk champagne der kontinuerligt holder samme høje niveau. ’Rich’ er blendet af 30 forskellige bassis vine fra forskellige vinmarker og årgange. Druerne der indgår i Champagnen er stort set ligeligt fordelt med de 3 berømte druesorter der dyrkes i Champagne.
 
33 % Pinot Noir (Giver krop og fylde, karakter og tannin/garvesyre) Kommer hovedsagligt fra områderne: Montagne de Reims: Verzy, Verzenay, Mailly, Ambonnay, Mardeuil og Louvois. 
33 % Pinot Meunier (Tilfører friskhed, kraft og frugt karakter) Kommer i høj grad fra Vallée d’Epernay: Vincelles, Venteuil, Troissy, Damery, Vandiéres, Brugny, Chavot, Monthelon og Pierry. 
33 % Chardonnay (Giver lethed, elegance og finesse) Denne drue kommer hovedsagligt fra Côte des Blancs: Cuis, Oiry, Oger, Vertus, Moussy og Chouilly. 

Pol Roger’s Cuvée Rich har en smuk gylden farve med fine bobler. Duften er markant og elegant med noter af tørret frugt, let parfumeret og let krydret vanille. Smagen er blød og balanceret, let krydret, god frugt og noter af karamel. Eftersmagen er lang, kompleks og meget behagelig. Druerne der bliver brugt til denne kommer udelukkende fra første pres (kendt som ”La cuvée”) Andet pres af druerne er kendt som ”la taille” (halen). Druesaft fra 3. pres eller mere bliver ikke brugt.
 
En kasse indeholder 6 flasker. 75 Cl. 12 % Alkohol
 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk