Château de Mauvanne 2022 - Côtes de Provence Rosé Cru Classé

169,00 DKK

* Fremragende rosé - Kom og smag * Château de Mauvanne Côtes de Provence Rosé Cru Classé er en fremragende, sprød og tør rosévin, der repræsenterer det bedste fra Côtes de Provence. Som en af de få vingårde i regionen med titlen "Cru Classé", står denne vin for topkvalitet og tradition.

Vinen er lavet på druesorterne Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre, Cinsault, Carignan og Clairette, dyrket på Mauvannes vinmarker beliggende på sletten og en lille bjergskråning vest for Massif des Maures. Her vokser vinstokkene i en jordbund domineret af klipper og grusskifer med sandjord, hvilket giver vinen dens elegante mineralitet.

Druerne håndhøstes og gennemgår en kort maceration for at opnå den smukke lyserøde farve. Gæringen og lagringen foregår på ståltanke for at bevare druernes frugtige aromaer og renhed.

Vinen har en frisk og aromatisk profil med noter af sommerens bær, friske urter, citrus og en let mineralitet. Smagen er elegant og fyldig med strejf af jordbær, hindbær, fersken og grapefrugt, der afsluttes med en lang, mineralsk finish. Perfekt som sommerrosé på terrassen eller til fiske- og skaldyrsretter, grillet hvid fisk, hvidvinsdampede muslinger og lette sommersalater med bær og friskost. Serveres bedst ved 8-10°C.

 

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk