Populær

Musgrave 11 Botanicals Premium Gin

399,00 DKK

Musgrave original crafted Gin indeholder 11 planteekstrakter og er rundet af Afrikas aromaer og historie og kontinentets klassiske krydderirute. 

Musgrave 11 Premium er ikke nogen almindelig gin. Topnoter af aromatisk kardemomme, afrikansk ingefær (Mondia whitei) og paradiskorn bringer mindelser om krydderimarkedernes aromatiske velduft.

Kardemomme er i familie med ingefær, vellugtende og krydret med en stærk smag og aroma. Krydderiet anvendes i Nordafrika til at smagsætte te og kødretter.
Mondia whitei eller afrikansk ingefær er en ægte magisk afrikansk krydderurt. Planten har aromatiske rødder med en smag af ingefær eller lakrids og en aroma af vanilje. Brugen af Mondia strækker sig langt tilbage i den traditionelle medicin, hvor planten blev anvendt i stor udstrækning som et syreneutraliserende og opkvikkende middel. Nogle kilder fremhæver, at planten desuden anvendes som et symbol på fred og tegn på magt. Paradiskorn er en afrikansk hjemmehørende plante, som sætter drømmene i gang. Aromaen leder tankerne hen på skov og træer, og smagen er inviterende, peberagtig og varm uden skarpheden fra sort peber. Den træagtige karakter bliver afløst af nellike, kanel og et svagt strejf af kardemomme, som efterlader følelsen af en blid flamme. Musgrave Gins topnoter er alle rundet af en afrikansk familie eller – i lighed med Musgraves historie – en familie af smage og aromaer. 

* Sølv ved Michelangelo Awards 2016 Sølvpræmie ved International Wine and Spirit Competition - IWSC 2017 *

1 flaske indeholder 70 cl. 43 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk