Campo Reale Recioto della Valpolicella Classico

269,00 DKK

Dessertvinen Campo Reale Recioto della Valpolicella Classico er lavet på druerne, Corvina 70 %, Rondinella 25 % og Croatina 5 %. Reciotto er en Passitovin, dvs. den er lavet på tørrede druer, som Amarone. Ved Reciotto har man standset gæringen mens der endnu er et relativt stort naturligt sukker indhold, deraf sødmen, men en lavere alkoholprocent end i Amarone. Vinen er kraftig, med god frugt og sødme. Velegnet afkølet, til bl.a. chokoladedesserter, risalamanda, eller blot "meditationsvin" (et glas i utide).

Campo Reale Recioto  della Valpolicella Classico  2016 

Campo Reale Recioto della Valpolicella Classico er lavet på druerne, Corvina 70 %, Rondinella 25 % og Croatina 5 %. Reciotto er en Passitovin, dvs. den er lavet på tørrede druer, som Amarone. Ved Reciotto har man standset gæringen mens der endnu er et relativt stort naturligt sukker indhold, deraf sødmen, men en lavere alkoholprocent end i Amarone.  

Druerne er håndhøstede og selekterede i slutningen af september. Herefter er de tørret langsomt indtil februar, hvor vinificeringen finder sted. Vinen gærer 20 dage, hvor mosten dagligt passer drueskallerne, for at udtrække farve og smagsstoffer.

Efter vinificeringen lagrer vinen 12 mdr. på træfade og 3 mdr. på flaske inden frigivelse til salg. Vinen er kraftig, med god frugt og sødme. Velegnet, afkølet, til bl.a. chokoladedesserter, risalamanda, blåskimmelost eller blot "meditationsvin" (et glas i utide). 

Normalpris pr. flaske kroner. 289,-

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk