Grasparossa di Castelvetro DOC

89,00 DKK

Glem alle fordommene og læs videre. Dette er en rød kvalitets lambrusco med let sødme, og ikke den ligegyldige konfirmand-feststarter, der brutalt fører forsvarsløse teenagere ind i de voksnes rækker.

Gavioli Lambrusco er produceret på 85 % lambrusco di grasparossa di castelvetro, 10 % lambrusco di sorbara, 5 % malbo gentile. Amabile betyder elskelig/venlig på italiensk; et udtryk, der passer fint til disse udgaver med en lille frugtsødme. Undfangelsen af boblerne er sket via charmat-metoden (tryktank), der efterligner en klassisk andengæring, men på en stor tank i stedet for den enkelte flaske. Herefter tappes hele tanken på flasker under tryk. Det giver en markant mere prisvenlig vin, der stadig formår at præsentere sig med fine, vedvarende bobler.

Denne lambrusco er holdt i en frisk, let sødmefuld stil. Sød som i hvad? Sødmen har et frisk og delikat udtryk med en mostagtig kvalitet, der er meget forfriskende. Farven er dyb med lilla nuancer, men  duft og smag er proppet med hindbær, brombær og fuldmodne solbær. Der er god balance i smagen, hvor det lille pift af frugtsyre holder perfekt styr på sødmen.

Den gør sig fortrinligt som aperitif, men prøv den også til frugt, en skål med bær, evt. marineret med lidt sukker og evt. en sjat balsamico. 

Nydes køleskabskold  i sin ungdom - dette er ikke vinen, der bør ligge to år i vinkælderen.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.  9 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk

spacer