Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

En spændende og unik vin fra Ca dei Maghi. Paolo producerer ikke denne vin hvert år, hvorfor efterspørgslen er høj. Det er en fantastisk fyldig Veneto vin med krydderi og intensitet. Vinen er lavet på 80 % Cabernet Sauvignon og 20 % Corvina. Cabernet druerne tørres på samme måde som druerne til hans Amarone. Vinen lagrer i 5 år i store Fudrés. Den friske Corvina giver vinen syrer og elegance samt renhed. Kirsebær og solbær sødmen kommer fra de tørret Cabernet druer. Der produceres ca. 6000 flasker af denne vin. Anbefales til kalv, vildt, rødt kød, and og retter med en lidt krydret sauce.  

245,00 DKK

* Fantastisk Amarone * Måske den bedste Amarone du kan vælge til julemenuen, til and og flæskesteg * Federico tørrer sine druer i 160 - 165 dage, og er den producent, der tørrer sine druer længst. Amarone Terre di Leone della Valpolicella lagrer i hele 80 måneder i store franske marsalamarinerede fade. Vinstokkene står på gammel vulkanjord, og det kan tydeligt smages. Her er hele palletten. Terre di Leone della Valpolicella Classico har utroligt mange nuancer. Stor power og fin elegance på samme tid. Ren meditationsvin. Druesammensætning: Corvina, Corvinone, Rondinella og Oseleta. 

559,00 DKK

Vinen er produceret af 80 % Grenache, 10 % Mourvèdre og 10 % Cinsault druer, der er dyrket i Châteauneuf-du-Pape området i Rhône dalen i Frankrig. Den er produceret af håndplukkede druer. Ca. 30 % af vinen har været lagret på egetræsfade i 18 måneder, mens de resterende 70 % udelukkende har været lagret på ståltanke. Châteauneuf du Pape - Le Plan des Moines er en utrolig elegant vin med flot rød farve, delikat duft af kirsebær, laurbærblade, paprika og muskatnød, fyldig frugtsmag af friske røde frugter, sort lakrids og kakao og godt tanninindhold.

325,00 DKK

* 5 ***** ud af 5 i Vinavisen, og rigtig flot anmeldelse * Vinen er økologisk. Piaugier Sablet Rouge blev af publikum på Rhone festivallen 2012 kåret til det bedste køb under kr. 100,00. Årgang 2021 er klassisk fremstillet på Syrah og Grenache druer. Vinen har et rent udtryk med frisk saftig frugt og er mere fremtrædende end tidligere årgange. Det er en fantastisk vin, der har potentiale til at blive gemt i adskillige år, men den er også drikkemoden nu. Vinen anbefales til retter med and og flæskesteg, oksekød, skinke, lam, vildt samt til modne oste.

  5 x Stjerner i Vinavisen - Citat: Det er en fortræffelig vin, der har alle de egenskaber, man kan forvente af en top-vin fra Rhône. Den har krydrede noter, som udfolder sig i duft og smag med blandt andet rosmarin og anis, men lige nedenunder lurer frugten, som dukker op i den meget lange eftersmag.

99,95 DKK

Gigondas - Domaine Saint Gayan har en druesammensætning på 80 % Grenache, 15 % Syrah og 5 % Mourvedre. Vinen vinificeres på traditionelle store fade og lagres efterfølgende i 12 måneder på egetræsfade, inden den aftappes uden filtrering. Gigondas er en kraftfuld vin med en dyb rød farve. Den bliver kun bedre af at blive lagret. Er drikkemoden efter 5 år, men kan sagtens gemmes og udvikler sig positivt mellem 5 og 10 år og endda mere for visse årgange. En fremragende ledsager til and og flæskesteg, rødt og hvidt kød, gryderetter, vildt og ost.

199,00 DKK

* NYHED - KOM OG SMAG * ET GODT KØB * Vinen er fremstillet af 100 % Pinot Noir fra otte forskellige marker i Languedoc-området.
Den bør serveres lettere afkølet og passer fremragende til fjerkræ og salater. Smagen er harmonisk med en elegant balance mellem frugtighed og syre. Den fløjlsbløde tekstur gør vinen behagelig at drikke, mens den vedholdende eftersmag afslører noter af modne frugter og en let krydret undertone.

Vinen er vegansk.

129,00 DKK

* NYHED * Terra Blanca er en førende vingård på Red Mountain i Washington State, kendt for at skabe vine med intensitet, dybde og finesse. Med fokus på bæredygtighed og håndværk forener de moderne vinifikation med områdets unikke terroir. Deres vine fremhæver Red Mountains varme klima og komplekse jordbund.

Terra Blanca Winery har fået navn efter det hvide kalciumkarbonat der er så rigeligt i jorden under vinrankerne på Red Mountain. Denne type jord finder man ofte i verdens bedste vinområder, og siden Red Mountain fik AVA-status i 2001 har vinkendere jorden rundt fået øjnene op for den kvalitet, området kan levere.

Subtile aromaer af viol, jordbær og hindbær fører til mørkere noter af sorte kirsebær og blomme. I ganen dominerer brombær, cassis og chokolade med antydninger af kridt og krydderi. Den faste struktur indrammer den udvidede, silkebløde finish af sorte frugter. Den er en flot og stor rødvin med klassiske frugtrige noter af modne sorte bær, i flot balance med den afstemte karakter fra lagringen på egefade.

Druerne til denne rødvin kommer fra Terra Blancas vinmarker i Red Mountain distriktet. Vinen er lagret i op til 28 måneder på fade af fransk egetræ, hvoraf 39% er nye egefade.

Red Mountain vinområdet ligger i det østlige Washington State, i hjertet af Yakima Valley. Det er et lille, men anerkendt vinområde (AVA) på omkring 1.600 hektar, kendt for sine varme, tørre forhold og mineralrige jorde, som giver kraftige, strukturerede rødvine – især Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah.

Red Mountain AVA ligger i det bredere Columbia Valley AVA, cirka 200 kilometer sydøst for Seattle. Områdets unikke klima og jordbund gør det til et af de mest prestigefyldte vinområder i Washington State, med høj kvalitet på druerne og stor efterspørgsel efter vin fra regionen.

Ejerne Keith og ReNae Pilgrim, købte jorden i 1992, plantede de første 50 hektarer med vinstokke året efter, og i 1997 kunne de sende deres første estate wine på markedet. Den familieejede vingård ligger i regnskyggen af Cascade Mountains, hvilket betyder, at deres 115 acres vinmarker kun får omkring 16 centimeter regn om året. Rankerne er plantet i små ”blokke” af hver 5 acres, og Terra Blanca dyrker både Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Nebbiolo, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec, Chardonnay og en håndfuld andre druesorter.  Lagringen foregår på specialfremstillede fade af fransk eg. Nogle af vinene får op til 32 måneder på fad – det afhænger naturligvis af hvad der er bedst for den pågældende vin.

Subtile aromaer af viol, jordbær og hindbær fører til mørkere noter af sorte kirsebær og blomme. I ganen dominerer brombær, cassis og chokolade med antydninger af kridt og krydderi. Den faste struktur indrammer den udvidede, silkebløde finish af sorte frugter. Den er en flot og stor rødvin med klassiske frugtrige noter af modne sorte bær, i flot balance med den afstemte karakter fra lagringen på egefade.

Druerne til denne rødvin kommer fra Terra Blancas vinmarker i Red Mountain distriktet. Vinen er lagret i op til 28 måneder på fade af fransk egetræ, hvoraf 39% er nye egefade.

Red Mountain vinområdet ligger i det østlige Washington State, i hjertet af Yakima Valley. Det er et lille, men anerkendt vinområde (AVA) på omkring 1.600 hektar, kendt for sine varme, tørre forhold og mineralrige jorde, som giver kraftige, strukturerede rødvine – især Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah.

Områdets unikke klima og jordbund gør det til et af de mest prestigefyldte vinområder i Washington State, med høj kvalitet på druerne og stor efterspørgsel efter vin fra regionen.

169,00 DKK

* Begrænset parti * Størstedelen af druerne i Kendall Jackson Vintners Reserve Pinot Noir er sået og høstet i Monterey County, mens 14 % af indholdet stammer fra Santa Barbara County. De granatrøde dråber har lagret på franske egetræsfade i otte måneder, hvilket har givet vinen masser karisma. Når proppen hives af, spreder der sig en duft cocktail bestående af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af ristet brød, vanilje og cedertræ. Og smagen - den skuffer heller ikke. Vinen er både frugtig og krydret, men den har samtidigt en vedvarende eftersmag af egetræ og vanilje.

169,00 DKK

Druesammensætningen i Kendall Jackson Vintners Reserve Zinfandel er 90 % Zinfandel, 8 % Petite Sirah, 1 % Barbera og 1 % andre druer fra hovedsageligt Mendocino County (95 %) i Californien. Det er en elegant og fyldig vin med meget flot farve, intens frugtagtig bouquet samt en helt fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af ceder træ. Vinen har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig let krydret eftersmag. Vinen er specielt velegnet til vildt, and, krydrede pastaretter, rødt kød, ost og pizza.

149,00 DKK

Light Horse Pinot Noir er en rødvin fra Jamieson Ranch vingården i Napa Valley i Californien. Druerne kommer fra områder i Californien, der er særligt velegnede til Pinot Noir, bl.a. Sonoma, San Benito og Santa Lucia Highlands. Den er opkaldt efter Jamieson Ranchs særlige race af ”miniatureheste”, knap en meter høje, som strejfer om på ejendommen – når de altså ikke er ”på arbejde” som terapi- og servicedyr. Vinen er lavet på 100 % Pinot Noir og ligger en tid på fransk eg inden den tappes. En meget autentisk, arke-amerikansk Pinot Noir, fyldig, blød, saftig, med let fadtoast og simpelthen bare lækker.

Farven er rubinrød, Med en skøn duft af kirsebær, jordbær, sukrede hindbær og lidt fadrøg/chokolade. Smagen er mediumfyldig. Syren er venlig og taninnerne bløde. Noter af mørke kirsebær, hindbær, chokolade og nellike.

Nyd den gerne et par grader under stuetemperatur, fx til lette retter med fjerkræ eller svinekød.

99,95 DKK

* En fyldig og smagfuld Chardonnay * Secret Boise Chardonny har en strågul farve med grønne reflekser. Bouqueten byder på aroma af fersken og smør. Smagen er rig med en god balance mellem kraft og finesse. Når sammensmeltningen af forfædres know-how samles sammen, med innovative teknologier og mennesker der brænder for deres land, så dannes der en fælles enhed af denne helt suveræne vin.

Mont Saint-Baudille ligger for enden af Séranne-massivet og tilbyder et bemærkelsesværdigt panorama, der strækker sig over hele Hérault-vinsletten til Middelhavet. Fra dette områdes klima ved middelhavet, hvor der er varme og tørt, jord med ler kalksten, så bliver det ikke bedre forhold til at lave en så flot vin.

Secret Boise Chardonnay produceres et par kilometer fra Montpellier, i hjertet af Hérault-dalen. På grund af sin aromatiske karakter er denne sydfranske hvidvin virkelig en vin der skal nydes. 

Vinen passer godt til salater, skaldyr, pate, tapas med franske urter, samt blød fransk ostebord. 

89,95 DKK
* 93 POINT Robert Parker - "VERY STIMULATING" * Meget klar, let, ren og frisk med en intens aroma af modne og tørrede æbler, mandler og nødder. Fyldig og krydret mundfylde i en klassisk, ren og saltholdig, mineralsk Riesling Kabinett. Anbefales til risotto, lagrede oste, lyst kød og grøntsagsretter
 
Elsker du Riesling, er du kommet til det rette sted. De ca. 21 hektarer vinmarker ligger spredt over nogle af de stejleste steder i Mosel. Når Mosel råder over det stejleste skråninger i Europa, siger det ikke så lidt. Det er vinmarker som f.eks. Erden, Wehlen, Graach, Brauneberg, Veldenz og Mülheim, Særligt kendte og eftertragtede er vinmarker som Brauneberger Juffer, Mülheimer Sonnenlay, Veldenzer Elisenberg og Mülheimer Helenenkloster (sidste to ejes 100 % af Max Ferd. Richter). Richters vine har hver deres individuelle karakter grundet de forskellige terroirs, og selv om de smager fortræffeligt som unge, er de som skabt til at lagre.
229,00 DKK

Denne Bacchus Spätlese er udstyret med en dejlig restsødme, der ledsager buketten. Duften af ​​vinen minder om en buket friske forårsblomster med et let strejf af passionsfrugt. Denne Bacchus imponerer med sin fine aroma og frugtagtige noter. Buketten dufter af blomster, ribs og appelsin. Med sin fine sødme og syre er det en dejlig let og drikkelig vin. Den passer vidunderligt til det asiatiske køkken, and, lyst kød eller milde oste, hvor den fine sødme kommer til sin ret.

Diese Bacchus Spätlese wurde mit einer schönen Restsüße ausgestattet, die im Bukett einhergeht. Der Duft des Weines erinnert an einen Strauß frischer Frühlingsblumen mit einer leichten Maracujanote. Dieser Bacchus überzeugt durch sein feines Aroma und die fruchtigen Noten. Im Bukett duftet er nach Blüten, Johannisbeeren und Orange. Mit seiner feinen Süße und Säure ist er ein wunderbar leichter Trinkwein. Er Passt wunderbar zur asiatischen Küche oder milden Käsesorten.

Når man møder Julia Schittler i hendes hjemby Zornheim i Rheinhessen, er det svært ikke straks at blive smittet af hendes energi og kærlighed til vinens verden. Som syvende generation på Weingut Schittler-Becker i Zornheim er hun trådt direkte ind i en familiearv, der rækker mange generationer tilbage. Alligevel er det med en helt ny stemme, hun taler – en stemme, der blander eventyrlyst, tradition og ambition.

Efter at have rejst verden rundt med rygsæk og set vinproduktion fra nye perspektiver, vendte Julia i 2015 hjem til familiens vingård. Her tog hun straks fat på at forene fortidens erfaring med fremtidens muligheder.
Julia beskriver selv, hvordan stilstand ikke er en mulighed for hende: “Tradition skal tilpasses nutiden og fremtiden, hvis den skal forblive levende.”

Historien om Weingut Schittler-Becker begyndte for flere hundrede år siden og kulminerede, da to familievingårde blev slået sammen i forbindelse med hendes forældres bryllup. Julia trådte dermed ind i en vingård med dybe rødder, hvor vinstokkene strækker sig tilbage til 1672. I dag arbejder familien stadig tæt sammen: Julia har ansvaret for vinproduktionen, mens hendes forældre, Simone og Hans-Jürgen, samt hendes bror Dominik, støtter med alt fra markarbejde til salg.

99,95 DKK
Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem – og mange år fremover.”

En frisk hvidvin med flot lys farve og en delikat duft med et elegant strejf af krydderier.
Utrolig frisk og frugtig smag af abrikos, fersken, appelsin og jasmin samt en lang og lækker eftersmag.

149,00 DKK

 

 

99,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler