Populær

Bio-Weingut Geyerhof Grüner Veltliner WildWux Kremstal DAC 2019

149,00 DKK

* 92 points Wine Enthusiast * "Notes of moss, earth and pear on the nose immediately attain a pithy depth on the rounded, concentrated palate. Textured freshness is bound up with the mouthfeel and it is on the finish that zesty lemon shines through while the salty yeastiness highlights pith and apple notes".

Bio-Weingut Geyerhof hører hjemme i Oberfucha, Kremstal, grænsende op til Wachau. Til trods for at Ilse Maier og sønnen Josefs egoer er meget små, er der efterhånden mange, der har fået øjnene op for denne fremragende producent, blandt andet gennem gentagne kåringer af Geyerhofs tørre hvidvine som årets bedste i Østrigs anerkendte vinguide, A'la Carte. Geyerhof har været økologiske i 30 år, hvilket har givet uvurderlig viden om markernes egenart, der i vinene oversættes med stor sikkerhed og mark typicitet.

WildWux er et koncept udviklet sammen med Burgenland-producenten Birgit Braunstein, hvor de ikke kun dyrker vinmarkerne økologisk men har omgivelserne med i betragtning for at fremme biodiversiteten – det er ikke bare ’feel good’ - det er vaskeægte ’be good’. WildWux Grüner Veltliner kommer fra Geyerhofs egene marker omkring Oberfucha, hvor en lang vækstsæson har givet druer pakket med intensitet og kompleksitet.

Vinen er spontangæret og i en særdeles veldrejet 2019-udgave er den uimodståeligt frisk, tør og drikkelækker. Der er dejlig fylde uden fedme, renheden er udtalt og det let urtede/pebrede ved druen træder aromatisk fint igennem. Alt i alt en vin der er udsædvanlig svær at se sig sur på. Nyd vinen som universalvinen, der passer til næsten alt. Særlige favoritter er grønne asparges, sushi, koldrøget laks, enkle tilberedninger af skaldyr eller en rustik salat.

 

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.  13 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk