Glenglassaugh Octaves Classic Speyside

549,00 DKK

Glenglassaugh har frigivet to nye aftapninger basseret på Octaves fade. Der er tale om en Octaves Classic. Den er tappet ved 44% og den er hverken koldfiltreret eller farvet. Det er NAS whiskyer, men da destilleriet først genstartede produktionen i december 2008, kan vi i hvert fald regne ud af de højest er 7 år gamle

Model/varenr.: 995 2297

Glenglassaugh Octaves Classic Speyside. En octave er en tønde, som er cirka 1/8 af størrelsen på en butt, hvilket vil sige omkring 80 liter og det giver en større interaktion mellem træ og whisky, hvilket er perfekt til Glenglassaughs forholdsvis unge malt.

Den første aftapning er Glenglassaugh Octaves Classic, som er unpeated og den anden er Glenglassaugh Octaves Peated, hvilket er deres peatede udgave. I den peatede udgave kommer røgen fra malten og ikke fra tønden, hvilket ellers bliver mere og mere udbredt.

Den er tappet ved 44 % og den er hverken koldfiltreret eller farvet. Det er NAS whiskyer, men da destilleriet først genstartede produktionen i december 2008, kan vi i hvert fald regne ud af de højest er 7 år gamle.

70 cl. pr. flaske. 44 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk