Vilarnau Cava Brut Rosé
Bemærk: Jule og Nytårsvin kan ikke nå at komme frem nu.
Vi sender derfor først igen d. 02. januar.
Rigtig glædelig jul og godt nytår.
Vilarnau Cava Brut Rosé. Denne kvalitets Cava er et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse. En fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukker indhold på 10 gram/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aroma mæssigt er vi i det røde bær segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal". Det er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrs suppe med middelhavs præg eller til en mad med røget laks.
Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 7-10°. 5***** (ud af 5) i Vinavisen.
Citat: Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.
En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.
Greve VinKompagni ApS / Maximum WineVentrupparken 24, 2670 Grevetlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dkhttp://grevevinkompagni.dk |