Montigoli Amarone DOC "Super Amarone til prisen"

189,00 DKK

Montigoli Amarone Della Valpolicella 2015 er en klassisk, mørk og kraftig vin der straks præsenterer sig i glasset med en mørk granatrød farve, en duft af moden frugt og krydderier og masser af varme. Det er en vin med en koncentreret smag med masser af sødme og fylde, samt en anelse bitre toner og rosiner der på harmonisk vis afbalancerer helhedsindtrykket. Den er kraftig men også blød og meget anvendelig til forskellige kødretter. Der findes Amarone vine som er meget fyldige, hvor denne her er mere "elegant".

Montigoli Amarone DOC 2015 "Super Amarone til prisen".

Pris billig Amarone i flot og elegant stil.

* Penge & Privatøkonomi har vurderet årgang 2009 til at koste kr. 231,- / uge 13 2012 *

Druesammensætning: Corvina Veronese (70 %), Rondinella (15 %) og Corvinone (15 %) Vores Amarone della Valpolicella kommer fra 5 kommuner i Valpolicella Classico regionen nordvest for den norditalienske by Verona, hvor vinmarkerne ligger i dalen omkring byen Negar, godt beskyttet mod nord af Lessini-bjergene og mod vest af Gardasøen. De anvendte druer til til fremstilling af Amarone della Valpolicella er Corvina Veronese (70 %), Rondinella (15 %) og Corvinone (15 %), som alle dyrkes i pergolaer hos de ca. 450 tilknyttede drueavlere omkring Negrar. Druerne høstes tidligt på efteråret og lægges på riste af plantefibre, hvor de tørrer til slutningen af januar måned. Vinifikationen begynder med en let presning og drueskallerne bliver længe i den gærende most, og "hatten", der hovedsageligt består af skallerne, dykkes ofte i gæringstanken for at afgive farve til vinen. Når gæringen er overstået efter ca. 1 måned, lagres vinen i mellem 18-24 måneder på store egetræsfade. Efter lageringstiden stikkes vinen sammen inden den tappes på flaske.

Vinen er en fin ledsager til rødt kød, vildt og mørke kødretter og ost. Det anbefales at trække vinen op en times tid inden serveringen. 

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. - 15,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk