Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I Bourgogne findes der reelt set kun to druesorter, Chardonnay for hvidvinene og Pinot Noir for rødvinene.

Der produceres også mousserende vin af høj kvalitet på "methode champenoise", der laves på Chardonnay under betegnelsen Cremant d’Bourgogne.

 

Sorter resultater:

Duft og smag er i klassisk Chablis-stil med tør, slank citrusfrugt, grønne æbler og komplekse aromaer fra vinens samvær med fingæren. Kalkede mineraler, flintesten og en frisk syre giver en kompleks, men let-drukket vin, der er en effen madvin til et bredt udvalg af bordets glæder. Nyd Domaine Fourrey Chablis ved en serveringstemperatur på 10-15° alt efter temperament, men helst ikke for koldt, da vinen i givet fald ikke får lov at vise sine dyder.

169,00 DKK 179,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Familien Fourrey er et lille, familieejet hus, hvor 4. generation i dag dyrker 18 hektar med Chardonnay. De er med i foreningen Vigneron Independant, som kort fortalt betyder, at vinbonden forestår alt fra markpleje, over vinifikation, tapning og salg. Med andre ord, det tætteste man kommer på en garanti for personlige, passionerede, håndlavede vine.

Druerne til denne 1er cru chablis kommer fra en håndfuld parceller på Côte de Lechet, hvor familien har 3½ hektar at gøre godt med på en jordbund bestående af lerholdig kalksten. Både her og i kælderen har Jean-Luc Fourrey regeret siden 1992, hvor han tog over fra forældrene. Vinifikationen foregår i ståltank, mens lagringen finder sted delvist på rustfrit stål og delvist på træfade af varierende alder for ikke at overdøve vinen.

Duft og smag udviser en dejlig kombination af præcision og mineralitet. Ung chablis er ikke voldsom eller fyldig, men en fintslebet sag, der overbeviser med elegance snarere end hestekræfter. Aromabilledet domineres af æble, citron og friske mandler med let cremede nuancer. Kalkede mineraler, flintesten og en frisk syre giver en kompleks, men let-drukket vin, der er en effen mad vin til et bredt udvalg af bordets glæder.

Nyd Domaine Fourrey Chablis Côte de Lechet ved en serveringstemperatur på 10-15° alt efter temperament, men helst ikke for koldt, da vinen i givet fald ikke får lov at vise sine dyder.

Nyd den til en fiskeret, gerne torskefisk (eller pighvar når det skal være fornemt) med en simpel, velsmagende sauce som beurre blanc eller hollandaise. Også de lyse kødretter er oplagte til en vin som denne, blot skal der ikke være voldsom fedme i retterne.

Man kan nyde vine nu og de næste ca. 7-10 år frem. Med tiden vil man få en mere intens duft, hvor mineralerne træder endnu tydeligere frem og frugten vil fremstå mere afrundet i takt med at lagringsaromaerne dukker op.

269,00 DKK

En del af Louis Jadot, Pouilly-Fuissé er lagret på åbne kar, en anden del på egetræsfade, og til sammen giver det på den ene side struktur i vinen, på den anden side frugt og total friskhed. Vinen har gyldne toner, en harmonisk palette med hasselnød, ristede mandler, grapefrugt og citroner som de dominerende noter. Anbefales til flødebaserede retter, fed fisk, lyst fjerkræ, østers og skaldyr

299,00 DKK

Louis Jadot, Chablis, Cellier de la Sablière er gæret af forskellige vinmagere, hovedsalig i store kar, der er lagret i Louis Jadot’s kældre 9 - 12 måneder. Chablis i smuk, lys, lidt gylden i farven. det er en mundrensende, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin til østers og salte oste - og ren hygge.

199,00 DKK

Louis Jadot, Santenay, Clos de Malte Blanc gærer på egetræsfade og lagrer bagefter på små fade i 12 måneder. Vinen er let fedmefuld og velstruktureret, den er burgundisk elegant, med frugtige aromaer, lidt citron-duftende, med fine noter fra fadet. Anbefales til kalv, mørkt fjerkræ, ost, allround , vildt og det fransk landkøkken.

349,00 DKK

Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker". Meget stor, parfumeret, krydret, urteagtig duft med røgede mineralske toner. Cremet fylde og intens frugt, der er forenet med en god syre og en lang forfriskende eftersmag. Chablis Premier Cru Joseph Drouhin anbefales til skaldyr og fisk.

229,00 DKK

1. Cru marken ligger på én af de bedste skråninger i Montagny. Marken er orienteret mod øst, og ligger nabo til Les Chaniots. Domaine Bernollins parcel på 1 ha. er beplantet med Chardonnay. Vinstokkenes alder er i gennemsnit omkring 50 år gamle, og giver dermed en rigtig god og koncentreret vin. Jordbunden er meget kalkholdig, hvilket giver vinen en rank og mineralsk karakter. Druerne høstes som alle Maison Albert Sounit vine i hånden. Alt efter årgangens lune er 40 - 60 % af vinen gæret og lagret på franske egetræsfade i ca. 10 måneder, og resten er vinificeret ved lav temperatur på ståltank, hvorved vinen opnår ekstra blomst og frugt. En klassisk Bourgogne som på fornem vis udtrykker Bourgognes klassiske dyder, finesse og elegance. Montagny 1. Cru Les Coères er smuk blank og gylden. Bouquetten er meget intens og blomsterrig. Smagen er klokkeren og rank med meget fine mineralske toner og en fin sprød syre.

399,00 DKK

Denne hvide Savigny er resultatet af to vinifikationsmetoder. Stephen Maurice har valgt, at halvdelen af høsten gærer på temperaturregulerede tanke, mens den anden halvdel gærer på egetræsfade. Når den alkoholiske gæring er afsluttet foretages "omrøring" af kvaset ugenligt for at tilføre vinen et mere aromatisk udtryk, og en mere vedholdende eftersmag. Det er en hvidvin med et ret godt lagringspotentiale. Den kan nemt lægges i kælderen i op til 8 år fra høståret. En hvidvin med masser af dybde i både duft og smag. Den har mange imødekommende frugtaromaer, og smagen er vedholdende og halvfed med en god dyb eftersmag. Vinens temperatur må ikke overstige 12 grader. Vinen er som skabt til fed laks, hvid fisk og skaldyr – eksempelvis dampede blåmuslinger - men den er også meget anvendelig til pastaretter og gode modne oste.

269,00 DKK

Denne hvide Aligoté er resultatet af to vinifikationsmetoder. Stephen Maurice har valgt, at halvdelen af høsten gærer på temperaturregulerede tanke, mens den anden halvdel gærer på egetræsfade. Når den alkoholiske gæring er afsluttet foretages "omrøring" af kvaset ugenligt for at tilføre vinen et mere aromatisk udtryk, og en mere vedholdende eftersmag. Det er en hvidvin med et ret godt lagringspotentiale. En hvidvin med masser af dybde i både duft og smag. Den har mange imødekommende frugtaromaer, og smagen er vedholdende og halvfed med en god dyb eftersmag. Vinens temperatur må ikke overstige 12 grader. Vinen er som skabt til fed laks, hvid fisk og skaldyr, men den er også meget anvendelig til pastaretter og gode modne oste.

129,00 DKK

* Begrænset antal flasker * J. Moreau & Fils blev grundlagt i 1814, da en ung mand ved navn Jean-Joseph Moreau slog sig ned i Chablis og giftede sig med en lokal vinhandlers datter. Efter i starten at have været en pioner i Chablis er vinhuset i dag en af de største og ældste producenter af Chablis-vine - kendt for deres store know-how og vinenes stil, der altid afspejler respekt for jorden. Vinene fra J. Moreau & Fils sælges i dag i over 80 lande verden over.

Omkring 30 % af vinen har været lagret på egetræsfade, mens den resterende del har været lagret på ståltanke.

Det er en utrolig flot hvidvin med flot gylden farve, elegant duft med noter af hasselnød og abrikos, fyldig og cremet smag af mandarin og akacie samt en lang og behagelig eftersmag. Denne fremragende Chablis er særdeles velegnet til laks, hummer og skaldyr - men prøv den også til fjerkræ samt lyse kødretter med cremede saucer.

350,00 DKK

* FREMRAGENDE CHABLIS * Typisk Chablis duft vælter op ad glasset med hvide blomster, kalket mineralitet og fersken. Flot harmonisk karakter med medium fylde, og en god forfriskende frugtsyre til at give balancen. Det holder præcis det niveau man forventer af Premier Cru Chablis, og vil gå fantastisk til bred pallet af retter med indhold fra havet. Vinen er fremstillet af druer fra Fourchaume marken i Chablis, der har Premier Cru klassifikation. Marken ligger nord fra selve Chablis byen, på østbredden af Serein-floden. Marken har en perfekt syd-til-sydøstlig orientering, så stokkene har tæt på så mange soltimer som det er muligt, i det ellers kølige Chablis. Det giver de soltørstige Chardonnay-druer mulighed for at opnå en ordentlig modenhed, så de ender med den unikke balance imellem syrlighed og modenden, som har gjort Chablis-vinene berømte. Vinen er lagret på en kombination af 228 liters og 342 liters fade.

439,00 DKK

 

 

699,00 DKK

Intens og voldsom Grand Cru Chablis. Dyb gylden i farven med stor åben bouquet af citrusfrugt og moden tropisk frugt. Bagerst i duften er der en anelse krydderi fra fadet, men ikke dominerende. Smagen er fyldig med stor frugtintensitet og en flot balancerende frugtsyre. Kompleksiteten og dybden i denne vin går den velegnet til de kraftige fiskeretter, eller endnu bedre til moden ost.

Grand Cru Chablis kommer fra kun én af 7 marker med denne klassifikation. Bougros marken er beliggende længst mod vest af de 7 Grand Cru marker. Marken har en kalkholdig jordbund og en hældningsgrad på op til 30 %. Eksponeringen gør at denne vinmark er særlig udsat for frost i foråret. Defaix både gærer og lagrer denne vin på egetræsfade, for at underbygge kompleksiteten i vinen. Tappes først efter 18 måneders lagring.

93-95/ 100 point | Jasper Morris

"Slightly paler colour and more of a green tint. The nose is more backward, white fruit, the minerals more in retirement. This explodes on the palate while retaining its essential core, now the minerals come out, pure white fruit, with the spice of Bougros. An excellent example."

94/ 100 point | Tim Atkin - Master of Wine

"Exuberant on the nose with jackfruit, mango and crushed quartz, the palate further layers on the complexity with clementines and anise. Spritely acidity suavely guides the succulent palate into a finessed, long finish."

639,00 DKK

* Begrænset antal * Meursault Le Tesson er en forførende hvidvin, der indfanger essensen af Bourgognes storhed. Med årgangen 2020 har Domaine Jean-Philippe Fichet skabt en vin af enestående kvalitet og elegance.

Vinen stråler i glasset med en gylden farve og inviterer med sin forførende duft af saftige ferskner, modne pærer og subtile noter af ristet hasselnød. Smagen er fuld af finesse og harmoni med en kompleks blanding af frugtige nuancer, frisk citrus og en diskret mineralitet, der danser på tungen.

Domaine Jean-Philippe Fichet er anarkendt for sine evner, ekspertise og engagement i at udtrykke Meursaults unikke terroir. Ved at dyrke druerne med stor omhu og anvende traditionelle vinificeringsmetoder, er han lykkedes med at frembringe en vin, der er et ægte mesterværk.

Meursault Le Tesson er den perfekte ledsager til fine retter som grillede skaldyr, cremede pastaretter og grillet fjerkræ. Den vil også være en uforglemmelig partner til en aften med gode venner og samtaler.

Med Meursault Le Tesson 2020 viser Jean-Philippe Fichet sine evner som vinproducent og leverer en vin, der vil vække begejstring hos selv de mest kræsne vinelskere. En oplevelse af luksus og raffinement, der vil efterlade et varigt indtryk.

895,00 DKK

Storladen hvidvin med brede, men yndefulde armbevægelser. 

Benjamin Lerouxs ikoniske vinstil er sjældent tydeligere end i en vin som hans Meursault. Kommunen er blandt Bourgogneelskere kendt og elsket for sin fylde, fedme og dybde, karaktertræk man også finder i Benjamin Lerouxs version, men det er vævet sammen med hans mineralske, slanke og yndefulde stil. Frugten er glasklar og fadpræget behersket, og sjældent har man smagt Meursaults terroir så ærligt og uspoleret. Det er hvid Bourgogne på et niveau, som meget få vinbønder kan lykkedes med, men Benjamin Leroux leverer en overbevisende præstation.

Druerne kommer fra en parcel ved navn ’Crotos’, som ligger lige nedenfor Premier Cru marken ’Poruzot’, og man mærker tydeligt, at den eksklusive nabo smitter af på kvaliteten i jordbunden på Crotos.

Nyd vinen afkølet, gerne 14 grader, så elegancen virkelig får lov at stå frem, og gør det af store, runde Bourgogneglas. Så får du den helt rigtigt oplevelse med Benjamin Lerouxs ikoniske Meursault cuvée.

Benjamin Leroux er en af Bourgognes nye, store stjerner. Han er blomsterhandlersøn, men har siden barnsben haft en brændende interesse for vinens verden. Det har ført ham verden rundt, hvor han bl.a. hos Domaine Drouhin i Oregon har lært alt, hvad der er at vide om vinproduktion. Han blev faktisk så dygtig, at han som blot 24-årig blev sat i spidsen for den legendariske vingård Comte Armand, der producerer nogle af verdens dyreste vine.

I 2007 kastede han sig ud i sit eget projekt, hvor han opkøbte druer fra nøje udvalgte vinbønder. Det er hans eget hold, der plukker druerne, og det er ham selv, der står for hele vinificeringen. Det har gjort det muligt for ham hurtigt at opbygge en bred portefølje af vine fra en stor del af Côte d’Or, og hans mineralske, friske og elegante vinstil har gjort ham til en favorit blandt sommelierer og vinelskere verden over.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med fænomenet Benjamin Leroux, så er det vores klare overbevisning, at det skal du skynde dig at få gjort. For hans vine har et niveau, som i den grad sætter sig fast i erindringen.

779,00 DKK

Domaine Charles Bourgogne Hautes Cotes de Beaune Blanc Pere & Fille 2017 * En rigtig dejlig og dyb mineralsk, frisk og lækker hvid Bourgogne fra Maison Charles * Denne skønne Bourgogne Chardonnay har friskhed, er frugtrig og har en dejlig mineralitet. I næsen er der toner af hasselnødder, smør, lidt pære samt lette hvide blomster noter.

Det er en frugtrig vin med en frisk smag med toner af hvide kalksten og cremet smør.

Vinen anbefales at servere ved 8-10 grader og passer perfekt til fiskeretter, skaldyr, hummer eller laks, fjerkræ, pate, faste oste eller det danske frokost bord.

169,00 DKK

* Begrænset antal * Èn region, én passion, grundighed og ”know-how”. Jean-Philippe Fichet er en af Côte de Beaune’s største genier. En vinmager der i sandhed forstår at udtrykke regionens unikke plots og skabe vine med præcision, individualitet, renhed og elegance.

Jean-Philippe knokler hårdt, både i og uden for vinmarken. Han er kendt for at være en ivrig marathon løber, og i hans vine fornemmer man tydeligt, at han er vant til at gå den ekstra mil for at opretholde sit vante, høje niveau.

Druerne til denne cuvée kommer fra en lille parcel kaldet Les Gruyaches, som grænser op til Premier Cru-marken Les Charmes. Stokkene er 80 år gamle og giver druer med en helt enestående mostintensitet og dybde. Marken befinder sig i den ende af Meursault, der grænser op til Puligny-Montrachet, og her, hvor der findes rigelige mængder af kalksten i undergrunden, får vinen et smukt og yndefuldt udtryk.

Glæd dig til en Meursault, som er elegant, mineralsk og delikat, med noter af gule æbler, pomelo, citron, en smule fersken og nektarin, et strejf af smør, en fornemmelse af hasselnødder og en svag fornemmelse af koldt jern. Det er en mastodontisk og formfuldendt Meursault, i en stram og slank indpakning, som kun Jean-Philippe Fichet kan lave det.

795,00 DKK

* Begrænset antal * Remoissenets fortolkning af Meursaults verdensberømte terroir er mesterligt udført. Vinen balancerer mageløst den vildskab og volumen, som vinene fra Meursault historisk set har været forbundet med, med en elegance, nerve og mineralitet, der skaber rygrad og tekstur i den ellers frodige hvidvin. Dette lykkes delvist ved at blande druer fra de mere kalkstensdominerede markparceller, man finder nord for Meursault-byen, med markparceller fra den sydlige del af Meursault, hvor ler og mergel er de dominerende jordtyper. Det er det bedste fra to verdener, og denne symbiose af terroir skaber en eminent balance i vinen. Moden gul frugt, en mineralsk og jernholdig kerne, en smørret fornemmelse af fedme, et strejf af nødder og en nænsom, men balanceret syrefornemmelse, der henleder tankerne på citron og pomelo. Druerne til vinen er håndplukkede og har lagret i en blanding af fade på 228 liter og 342 liter, hvoraf 20-40% har været nye.

I 2005 gik Roland Remoissenet på pension uden en arving til at føre gården videre. Heldigvis trådte amerikaneren Edward L. Milstein til og købte vingården. Under hans ledelse har Remoissenet gennemgået en kæmpemæssig forvandling. 

Edward Milstein har sammensat et dream-team af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot er blevet salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard) er chefvinmager, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, er direktør for vingården.

Remoissenet er blevet løftet til helt nye højder. Vinene blevet betydeligt mere elegante, og de enkelte markers terroir-præg kommer meget tydeligere til udtryk. Idet priserne ikke er steget lige så hurtigt, som kvaliteten, kan man gøre nogle virkelig attraktive Bourgogne-køb hos Remoissenet.

825,00 DKK

* Smagfuld Bourgogne - Begrænset parti i denne årgang * Sous La Roche er navnet på parcellen, som ligger under det markante klippefremspring med udsigt over Domaine Bernollin og det sydlige Montagny.

Markerne ligger på en relativt stejl skråning i naturlig forlængelse af Montagny 1. Cru markerne, blot nogle få hundrede meter mod nord. Jordbunden er kalkholdig. Vinen er lavet på 100 % Chardonnay, som håndplukkes. Efter presning og bundfældning hældes juicen direkte på franske egetræsfade, hvor vinen gærer og lagres i cirka 10 måneder. Under lagringen omrøres vinens bundfald jævnligt, hvorved vinen får større fylde og bliver mere rig på aroma. Denne proces kaldes ”batonnage”.

Sous la Roche har en blomsterrig bouquet med mineralske toner og en fin sprød syre. Vinen er smuk, blank og lys gylden. Duften er karakteriseret ved hvide blomster og et snert citrus og abrikos. Fadet er meget fint integreret i smagen, som slutter med en tør og ren eftersmag og en fin lille fedme. Anbefales til lyst kød, fisk (laks) og skaldyr.

Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom på Place du Champ de Foire i Rully, og stedet rummer nogle af områdets smukkeste vinkældre. Historisk set er kældrene også interessante, idet det faktisk bl.a. er i disse kældre, at nogle af de første Crémants de Bourgogne blev produceret.
Knud Kjellerup overtog firmaet i 1993, og har siden sammen med sine to partnere og husets medarbejdere ihærdigt bestræbt sig på, at sætte nye standarder for kvalitetsniveauet i Côte Chalonnaise. Maison Albert Sounit ejes i dag af Knud Kjellerup, Alex Holm Jensen og Jesper Krogh.

I 2005 erhvervedes vingården Domaine Bernollin i Jully-les-Buxy, og stedet omfatter i dag 12 ha. vinmarker. Egne vinmarker bidrager i dag med ca. 50 % af den samlede produktion. Den resterende halvdel købes, og alle vinene vinificeres på Domaine Bernollin, som efter omfattende investeringer råder over det bedst tænkelige vinificeringsudstyr.

Albert Sounits sortiment Crémant de Bourgogne er lavet på mellem 75 – 100 % druer fra egne marker. Gæringen foregår ved druernes naturlige gær og mellem 16 – 48 måneders lagring (afhængig af type) i kældrene i Rully inden dégorgering. Udvalget består af 7 forskellige Crémants de Bourgogne – alle med hver sin karakter, men fællestrækket er frugt og finesse med en bød finish.

Albert Sounits hvidvine vinificeres for hovedpartens vedkommende på franske egefade. Ved nedkøling af fadkældrene opnås en lang alkoholgæring, og kun druernes naturlige gær anvendes. Der anvendes i gennemsnit ca. 30 % nye fade (varierende fra 20 – 50 %). Vinene lagres mellem 8 – 12 måneder på fad. Alle vinene gennemgår en malolaktisk gæring. Bundfaldet omrøres (bâtonnage) 1 – 2 gange om ugen - afhængig af behov - varierende fra årgang til årgang. Aftapning sker uden filtrering.

Pinot Noir'en sorteres ved sorteringsbord inden afstilkning og vinificering: Ca. 5 dages kold maceration efterfulgt af gæring ved ca. 24 – 26 grader (ca. 7 dage) og efterfølgende maceration på 3 – 6 dage inden presning og omhældning på fad. Alle rødvinene lagres på fad (10 – 16 måneder), hvoraf ca. 30 % er nye fade. Aftapning uden filtrering.

249,95 DKK

En dejlig klassisk Bourgogne Chardonnay med krop og fylde. Vinen har en forfriskende mineralitet, der er godt afstemt med den fede Chardonnay-frugt og vanilje-tonerne fra fadlagringen. En lækker vinoplevelse. Druerne vokser lige bag vingården i Comblanchien på marken "Les Chênes", der har en undergrund, der overvejende består af kalk og ler. Høsten foregår med håndkraft, og vinifikationen påbegyndes direkte i fadene, som alle er af helt ny eg. Med en meget langsom gæring øges vinens kompleksitet.

Vinen er let gylden i farven. I næsen fornemmes toner af hasselnødder og en citrusagtig undertone. Smagen er fyldig med en god balance mellem vinens fede og friske elementer. Domaine Gilles Chardonnay kan drikkes som helt ung, men kan også lagres i 6-8 år efter høståret.

Vinen, som bør serveres ved en temperatur på mellem 6 - 8 grader, er meget velegnet til skaldyr såvel som til de fleste fiskeretter. Det er også en dejlig vin at servere til gode kraftige oste, hvor vinens charmerende karakter rigtigt kommer til udtryk.

175,00 DKK

Magisk og koncentreret Bourgogne Blanc der leverer langt over klassifikation. Fra to forskellige marker i den sydlige del af Meursault, hvor af den ene grænser op til 1. cru’en 'Les Charmes'. Så er niveauet ligesom sat. Fuldstændig betagende duft af moden fersken, pære, akacieblomst og honning, suppleret af knuste sten, lemon curd, smør og lys karamel. En utrolig energi der møder tungen, hvor dybde, syreekstrakt og frugtintensitet går op i en højere enhed. Saftige stenfrugter, gule æbler, citrusskaller og mandelkerne, komplimenteret af delikate røg- og smørtoner. stilren, sofistikeret og så ærkeklassisk Bourgogne.

 
En vin med markant Meursault-karakter, der giver de fleste kommunevine kamp til stregen. Druerne til Fichets Vielles Vignes kommer fra to marker i kommunen Meursault. ’Les Millerands’ og ’Les Pellands’, hvoraf sidstnævnte grænser op til 1. cru’en ’Les Charmes’. Alene denne beslutning vidner om domainets perfektionisme. Stokkene er op til 75 år gamle og jordbundene sammensæt af ler- og kalksten.  Druerne håndhøstes og selekteres strengt i vinmarken. De hele klaser presses blidt i en pneumatisk presse inden mosten gærer på store fade, hvor den malolaktiske omdannelse ligeledes finder sted. Vinen lagrer ’sur lie’, med enten ingen eller ganske blid ’bâttonage’ (omrøring af de døde gærceller i mosten). Vinen lagrer efterfølgende i ca. 12 mdr. på 500-600 liters fade, inden den hviler i 6 mdr. på ståltanke. Dette for ikke at overdøve friskhed, frugt og terroir.  

329,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler