Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* MUST TRY * Joaquin's helt særegne metoder bliver brugt på alle hans vine, hvilket skaber en unik filosofi der kendetegner Joaquin. Mottoet er: 'En ny årgang, et nyt projekt'. Slipper druerne ikke igennem Raffaele's egen kvalitetstjek, bliver de solgt og vinen udgår den årgang. Kun de vine der udmærker sig til den høje standard, produceres og frigives.

Raffaele Pagano er med sin vingård, Joaquin, på rekordtid blevet bannerfører for Campaniens vine, og med den omhyggelighed og seriøsitet, han lægger i sine vine, er det ingen overraskelse.

Til denne cuvée anvender han den lokale druesort, Aglianico, som blandt sommeliererne er kendt som ’Sydens Nebbiolo’, fordi den både i struktur og udtryk henleder tankerne på den berømte druesort fra Barolo.

Aglianico-druerne til denne vin kommer fra en bare 1.2 hektar stor vinmark, med vinstokke fra før phylloxera-tiden (vinlusen, som nærmest ødelagde al vinproduktion i hele Europa), som er 150-200 år gamle. Så gamle stokke sætter nogle helt utroligt intense druer, som man kan bruge til at lave fantastisk vin. De fleste andre bønder ville have omplantet så gamle stokke, fordi de sætter for få druer, og dermed gør det svært at retfærdiggøre økonomien i det. Men Raffaele Pagano fokuserer udelukkende på kvalitet og indgår ingen kompromiser, når det kommer til hans vines potentiale.

Glæd dig til en ikonisk rødvin, hvor noter af mørke bær, middelhavskrydderier, lakrids og en fornemmelse af underskov udgør næsen. Det er en virkelig personlig og særegen duft, som virkelig vidner om en winemaker, som lader sit terroir tage styringen i vinens profil. I munden er det vinens fantastiske tanninstruktur, der leder an. Her er gigantisk potentiale for flaskeudvikling, men serverer man den til mad, så er der rygrad her til at bide skeer med mangt en velstegt anretning. Frugten er intens og vedvarende i smagen, og på eftersmagens længde kan man virkelig mærke, hvor saftspændte og intense de druer, man har brugt har været.

499,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler