Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Der dyrkes store mængder vin i Lazio, og hvis man ser sig for, er der blandt de store mængder fremragende vine. Capolemole Bianco er en af perlerne, og er absolut en oplevelse værd. De store mængder vin afsættes primært til Roms indbyggere, turister og restauranter.

Følgende druesorter er at fine i Lazio: Aleatico, Barbera, Cesanese Comune, Cesanese di Affile, Greco, Malvasia Bianca di Candia, Malvasia Bianca Toscano, Malvasia del Lazio, Malvasia di Candia, Montepulciano, Rossetto, Sangiovese, Trebbiano Bianco, Trebbiano di Soave, Trebbiano Gialla, Trebbiano Romagnolo og Trebbiano Toscano

Sorter resultater:

Capolemole Bianco har alt, hvad en god hvidvin skal indeholde. Den er lavet af 80 % Bellone og 20 % Greco Moro druer. Duften er meget imødekommende med hvide blomster, vingummi og lidt citrus. Herefter åbner den op med eksotiske frugter à la papaya og mango. Smagen er super frisk med en fedmefuld poleret frugt. Samtidig er den knasende sprød og lang i eftersmagen, hvor noter som citrus kommer frem. Alt i alt er det en læskende, karakterfuld vin i perfekt balance, som får mundvandet frem.

89,00 DKK 169,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler