Ricossa Barbera Piemonte DOC

89,95 DKK

I Piemontes bløde, bakkede landskab er barbera en af de vigtigste rødvinsdruer. Hvor vinene på denne drue førhen hovedsageligt blev drukket lokalt, så har man over tid tæmmet og afrundet druens vildskab, hvilket har resulteret i charmerende, forbrugervenlige vine med en massiv fremgang på eksportmarkederne til følge.

Vinmarker i det sydøstlige Piemonte danner grundlaget for denne vin – zoner omkring Nizza Monferrato, Salere og Agliano, hvor druen opnår både modenhed og et karakterfuldt udtryk. 

Resultatet i den færdige vin er en udtalt renhed og et frugtigt klarsyn. Ricossa Barbera Piemonte er en ungdommelig vin med faste, tætte frugtnuancer af mørke kirsebær og blåbær med den forfriskende, druetypiske syre, der kalder på enkel, velsmagende mad – og gerne med italiensk islæt og især når der er tomat med i maden. 

Vinen har god intensitet, kun let fylde, men med stor, læskende friskhed. Server vinen lidt under stuetemperatur, omkring de 15-17°. Vinen er drikkeklar nu, men vil også kunne ligge endnu et par år.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk