Gigondas A.O.P - Le Plan des Moines . Les Vendangeuses

225,00 DKK

Gigondas A.O.P - Le Plan des Moines . Les Vendangeuses er produceret af 80 % Grenache og 20 % Syrah druer. En lille del af vinen har været lagret på egetræsfade i 18 måneder, mens den resterende del udelukkende har været lagret på ståltanke. Det er en utrolig flot vin med mørkerød farve med et blåligt skær, kraftig duft af modne, røde frugter og krydderier, fyldig og elegant frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier og tobak. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til rødt kød, vildt samt oste.

Gigondas A.O.P - Le Plan des Moines . Les Vendangeuses.

Manden bag denne vin er den meget anerkendte franske ønolog og winemaker, Claude Serra, der har over 20 års erfaring fra vinbranchen.

Vinen er produceret af 80 % Grenache og 20 % Syrah druer, der er dyrket i Gigondas området i Rhône dalen i Frankrig. Den er produceret af håndplukkede druer.

En lille del af vinen har været lagret på egetræsfade i 18 måneder, mens den resterende del udelukkende har været lagret på ståltanke.

Det er en utrolig flot vin med mørkerød farve med et blåligt skær, kraftig duft af modne, røde frugter og krydderier, fyldig og elegant frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier og tobak.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til rødt kød, vildt samt oste. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men den har samtidig et godt henlægningspotentiale.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk