Populær

Castello Banfi San Angelo Pinot Grigio

169,00 DKK

* Skarp pris * San Angelo Pinot Grigio er en flot hvidvin med lys strågul farve og intens, frisk og frugtig duft af bl.a. pære, banan, fersken og citrusfrugter. Smagen er livlig og vedholdende takket være det gode syreindhold, velafbalanceret og frisk smag af modne frugter. Denne harmoniske og fyldige hvidvin er særdeles velegnet til de fleste lettere madretter, f.eks. fiskeretter samt simple kalve- og fjerkræretter - og derudover er den uovertruffen som aperitif.

* Castello Banfi blev udnævnt til ”Best Winery of the Year” ved Vinitaly 2017 *

Castello Banfi San Angelo Pinot Grigio

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi er 12 gange blevet kåret til “Bedste italienske vineri” ved Vinitaly.

Vinen er produceret af 100 % Pinot Grigio-druer, der er dyrket i Montalcino i Toscana-området i Italien. Denne hvidvin har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtige karakter. Det er en vin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes, mens den er ung og stadig i besiddelse af sin friske og frugtige karakter.

* Castello Banfi blev udnævnt til ”Best Winery of the Year” ved Vinitaly 2017 *

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. - 13 % Alkohol

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk