Populær

Amarone Brunelli Campo Inferi Classico DOC Riserva 2018

399,00 DKK

Brunelli Campo Inferi Classico har en kraftig rubinrød farve med et let ravgult strejf. Den raffinerede og meget elegante bouquet er præget af sød kakao og ristet kaffe. Smagen er varm og rund, minder om smeltet chokolade og om syltet kirsebær i brandy, fyldig og silkeagtig. Eftersmagen er helt tilfredsstillende, rig og vedvarende. Denne særlige udvalgte Amarone får navnet fra vinmarken med samme navn, der ligger i San Pietro In Cariano. Denne udvalgte vin fremstilles udelukkende i de bedste årgange. 

Vinen lagres på egetræs fade på 18 hl i 24 måneder. Derefter kommer Amarone Classico "Campo Inferi" på flaske hvor den modnes endnu i mindst 6 måneder før den sendes på markedet. Druersammensætningen er Corvina Veronese 70 %, Rondinella 25 %, Corvinone 5 %. Jordforholdene er Moræne oprindelse, rød ler og kalkholdig. Dyrkningsmetoden er Guyot, med en gennemsnitsalder på 35 år på stokkene. Anbefales til meditation eller specielt egnet til hovedretter med oksekød, stegt og grillet kød, braiseret eller ragout, vildt, perlehøne med trøffelfyld og modnede oste. 

Lige fra oprindelsen har navnet Brunelli været tæt knyttet til området San Pietro in Cariano, en lille by i det klassiske Valpolicella område, hvor vinene fremstilles og får navnet fra den romerske Cariae familie. Det er på denne jord, hvor vindyrkningen enes med gamle traditioner, at familien fra generation til generation viderefører den antikke kærlighed til vinfremstillingen, som har medvirket til en verdensomfattende succes.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. - 16,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk